ΘΕΜΑ: Παροχή Υπηρεσιών Δορυφορικής Μετάδοσης

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	ote_tv_logo.jpg 
Προβολές: 60 
Μέγεθος: 15,6 KB 
ID: 1278

Κύριοι, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, από 1η Μαρτίου 2013, η συχνότητα και ο αναμεταδότης Hellas Sat F2 παύουν να είναι διαθέσιμα. Γι’ αυτό το λόγο, ο ΟΤΕ έχει εκπονήσει σχέδιο μεταφοράς σας στο δορυφόρο EUTELSAT 9A. Η μετάβαση αυτή θα έχει για εσάς πολλά πλεονεκτήματα :

· Αύξηση τηλεθέασης / ακρόασης από την συνεχώς αυξανόμενη συνδρομητική βάση του ΟΤΕ ΤV.
· Αύξηση τηλεθέασης / ακρόασης λόγω γειτνίασης με ελεύθερα κανάλια του EUTELSAT 9A και Hotbird13E.
· Συγκεκριμένα, στον EUTELSAT 9A εκπέμπονται 52 ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια & 88 ελεύθερα ραδιοφωνικά κανάλια και στον HOTBIRD 13E εκπέμπονται 456 ελεύθερα TV κανάλια & 307 ελεύθερα ραδιοφωνικά κανάλια.

· Η λήψη του σήματος διευρύνεται πλέον σε όλα τα δορυφορικά κάτοπτρα του OTE TV, καθώς και σε όλα όσα στοχεύουν σε EUTELSAT 9A / HOTBIRD 13E και βρίσκονται εγκατεστημένα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή κάλυψης του EUTELSAT 9A.
· Διεύρυνση της περιοχής λήψης του σήματος προς Σκανδιναβική Χερσόνησο, Μέση Ανατολή και Ασία, όπως απεικονίζεται στο παρακάτω διάγραμμα κάλυψης του EUTELSAT 9A. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο αυξάνεται η τηλεθέαση / ακρόαση, αλλά υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού του σήματος σε τηλεοπτικές / ραδιοφωνικές πλατφόρμες σε ευρύτερη περιοχή του εξωτερικού