Η εφαρμογή του Facebook Messenger τώρα θα στέλνει και μηνύματα φωνής, η οποία δοκιμάζεται στον Καναδά.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	facebook.png 
Προβολές: 1 
Μέγεθος: 1,1 KB 
ID: 8320

Είμαι πραγματικά έκπληκτος που δεν το κάνετε αυτό νωρίτερα", δήλωσε ο αναλυτής του Zeus Kerravala.
Αν κοιτάξετε μετρήσεις του κλάδου, ​​οι άνθρωποι τείνουν να μένουν στο Facebook περισσότερο από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή εφαρμογή.
Το Facebook έχει προσθέσει μια δυνατότητα εγγραφής στο Messenger εφαρμογή της κινητής τηλεφωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο χωρίς τη χρήση (φωνητικών σε λεπτά ομιλίας τους).

Εκτός από τις επιλογές εγγραφής μηνυμάτων, οι χρήστες του iPhone στον Καναδά είναι σε θέση να πραγματοποιούν κλήσεις φωνής μέσω του κινητού με την εφαρμογή του Facebook.
Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το κουμπί «i» στην εφαρμογή πατώντας το "Free Call" στην επικαιροποιημένη εφαρμογή "καλέσετε μια επαφή".
Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τα υπάρχοντα δεδομένα και σχεδιάζει για να καταγράψει τα μηνύματα και να πραγματοποιήσει κλήσεις.

Το χαρακτηριστικό voice over IP θα μπορούσε δυνητικά να επιτρέψει στο Facebook για να ανταγωνιστεί πιο άμεσα με τις υπηρεσίες, όπως το Google Voice ή το Skype της Microsoft, η οποία επιτρέπει στους
χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις φωνής και βίντεο chat για δωρεάν ή χαμηλά ποσοστά. Όπως και το Apples IMessage, η υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν τη φωνή σε μηνύματα κειμένου.

Πληροφορία Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Α
Στην ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογή, οι χρήστες iOS και Android μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο "+" κρατώντας πατημένο το κόκκινο κουμπί εγγραφής για να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα.
Για να το στείλετε, απλά απελευθερώστε το κουμπί όταν τελειώσετε. Ένα χρονόμετρο περιορίζει μηνύματα στα 60 δευτερόλεπτα.
Για να επαναλάβετε ή να ακυρώσετε το ηχογραφημένο μήνυμα, σύρετε το δάχτυλό σας από το κουμπί.


Αν και το Facebook δεν σχολιάζει για αυτήν την μέθοδο