Ελληνική Κοινότητα


 • Το Στέκι μαςΤο Στέκι μαςΤο Στέκι μας
 • Απόψεις / ΕνημερώσειςΑπόψεις / ΕνημερώσειςΑπόψεις / Ενημερώσεις
 • GPS / MobilesGPS / MobilesGPS / Mobiles
 • ΥπολογιστέςΥπολογιστέςΥπολογιστές
 • ΓενικάΓενικάΓενικά
 • Προγράμματα PCΠρογράμματα PCΠρογράμματα PC
ΕΓΓΡΑΦΗ
 Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6
 1. Απάντηση #1
  ninemia123
  Ο χρήστης ninemia123 είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 346
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Δημήτρης
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.849

  Προεπιλογή Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων!

  Ο ιδρυτής της «End Time», Irvin Baxter, μιλά για τη βιβλική προφητεία, και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι πολλά σημεία στις μέρες μας συμφωνούν με όσα γράφονται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.
  «Ένας πόλεμος που έρχεται θα σκοτώσει 1/3 της ανθρωπότητας - 2300000000 ανθρώπων», προειδοποίησε, προσθέτοντας ότι η Αγία Γραφή λέει πως ο πόλεμος θα ξεκινήσει από τον Ευφράτη ποταμό (ο οποία περνά μέσα από την Τουρκία, τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ και, χώρες που σήμερα έχουν μεγάλη ένταση).


  Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	πυρινικη εκρηξη.jpg 
Προβολές: 8 
Μέγεθος: 29,4 KB 
ID: 8800


  «Θα εκπλαγώ αν δεν δούμε αυτόν τον πόλεμο να πραγματοποιείται το 2013, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλεψη, γιατί δεν γνωρίζω κάτι ο ίδιος», δήλωσε. Σε περίπτωση ενός τέτοιου καταστροφικού πολέμου, οι πληθυσμοί των λαών που θα επιζήσουν πιθανόν να είναι πρόθυμοι να δεχτούν ένα εμφύτευμα μικροτσίπ στο όνομα της «ασφάλειας», σημειώνει ο Baxter, και αυτό πιθανότατα θα είναι η προφητεία για το "χάραγμα του θηρίου".
  Ο Baxter πιστεύει ότι ο Αντίχριστος είναι ζωντανός στις μέρες μας, και πως τελικά θα καταληφθεί από τον Σατανά. Στη συνέχεια θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τη φιλοδοξία του - ο καθένας στη Γη να τον λατρεύει με κάτι που θα τους αναγκάζει να δηλώσουν την πίστη τους σ 'αυτόν ή να μην είναι σε θέση να αγοράσει ή να πουλήσει κάτι διαφορετικά, «αυτό θα είναι πιθανότατα το χάραγμα του θηρίου», είπε. Όποιος είναι ο Πάπας κατά την εποχή του Αντίχριστου θα είναι γνωστός ως «ψευδοπροφήτης», ο τελευταίος Πάπας, συνέχισε.
  Κατά τη διάρκεια του Αντίχριστου, θα υπάρξει μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια θρησκεία, και μια παγκόσμια οικονομία - αυτό είναι το σχέδιο «Master of the Dragon» που ξεκίνησε πριν από 100 χρόνια με την έναρξη της Federal Reserve, δηλώνει ο Baxter. Μίλησε επίσης για το πώς τα τρέχοντα γεγονότα θα μπορούσαν να είναι ισχυροί δείκτες της προφητείας, όπως η αναταραχή στη Μέση Ανατολή.
  Βιογραφία:
  Ο Irvin Baxter είναι ο συντάκτης του ευρύτερης κυκλοφορίας περιοδικού προφητειών στον κόσμο, ενώ φιλοξενεί την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, «Πολιτική και Θρησκεία», και είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων και και μελετών για την προφητεία της Αγίας Γραφής. Ίδρυσε την «Endtime», μια μη κερδοσκοπική εταιρεία. Πριν από αυτό υπηρέτησε ως ποιμένας της Εκκλησίας στο Ρίτσμοντ, Ιντιάνα για περίπου 32 χρόνια. Το Νοέμβριο του 2005, θα μετακινηθεί από Ρίτσμοντ, Ιντιάνα στο Γκάρλαντ, Τέξας .
  Ο Irvin αισθάνθηκε ότι ο Θεός τον κάλεσε να αρχίσει το ταξίδι ως ευαγγελιστής στην ηλικία των 19. Ξεκίνησε την διακονία όταν ήταν 27, και συνέχισε για 33 χρόνια μέχρι που πήρε την απόφαση να αφιερώσει όλο του το χρόνο του για την Endtime.
  Επικεντρώνεται στην εξήγηση παγκόσμιων γεγονότων από μια βιβλική προοπτική. Ο σκοπός του είναι να αποδείξει ότι είμαστε πλέον στο τέλος της εποχής της εξουσίας του ανθρώπου και πολύ κοντά στην αρχή του προφήτευσε βασιλεία του Θεού.
  Ο ΘΕΟΣ
  Υπάρχει ένας Θεός που δημιούργησε όλα τα πράγματα. Για να μας σώσει, Εκείνος έγινε άνθρωπος. Ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Θεός στη σάρκα, Εμμανουήλ - ο Θεός μαζί μας (Κατά Ματθαίον 1:23).
  ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
  Το ευαγγέλιο του βασιλείου είναι το μήνυμα ότι η εκκλησία του Ιησού Χριστού έχει ανατεθεί να διδάξει. Το ευαγγέλιο της βασιλείας δηλώνει ότι οι ημέρες της ανθρώπινης εξουσίας μετράει αντίστροφα και ότι ο Θεός σύντομα θα εγκαθιδρύσει μια βασιλεία η οποία ποτέ δεν θα περάσει μακριά (Δανιήλ 2:44). Όταν η βασιλεία του Θεού είναι εγκατεστημένη, ο Ιησούς θα βασιλεύσει ως Βασιλεύς των βασιλέων και Κύριος των κυρίων.
  ΣΩΤΗΡΙΑ
  Η μόνη σωτηρία που διαθέτει η ανθρώπινη φυλή είχε εξασφαλιστεί από τον Ιησού Χριστό στο Γολγοθά. Το έργο του Γολγοθά αποτελείται από το θάνατο, την ταφή και την ανάστασή Του.
  Βιβλίο της Αποκάλυψης
  Το Βιβλίο της Αποκάλυψης, συχνά γνωστό απλά ως Αποκάλυψη είναι το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης και κατέχει κεντρικό ρόλο στη χριστιανική εσχατολογία. Γράφει στην Κοινή Ελληνική, ο τίτλος του προέρχεται από την πρώτη λέξη του κειμένου, Αποκάλυψη, που σημαίνει "αποκαλυπτήρια" ή "αποκάλυψη". Ο συγγραφέας του έργου ο ίδιος αναγνωρίζει στο κείμενο ως "John" και λέει ότι ήταν στην Πάτμο, ένα νησί του Αιγαίου, όταν "άκουσε μια μεγάλη φωνή" που του ανέθεσε να γράψει το βιβλίο. Αυτός παραδοσιακά υποτίθεται ότι είναι ο Ιωάννης ο Απόστολος. Οι περισσότεροι σύγχρονοι μελετητές πιστεύουν ότι γράφτηκε γύρω στο 95 μ.Χ., με κάποιους να πιστεύουν ότι χρονολογείται γύρω στο 70 μ.Χ..

 2. Απάντηση #2
  Vagelis
  Ο χρήστης Vagelis είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 180
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Βαγγέλης
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.197

  Προεπιλογή Απάντηση: Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων!

  αλλος ενας που επενδυει και πλουτιζει εκμεταλλευομενος το φοβο των ανθρωπων..
  οχι αλλες προφητειες για το ''πιθανο'' τελος του κοσμου.!!!

 3. Απάντηση #3
  ninemia123
  Εκκινητής Δημοσίευσης
  Ο χρήστης ninemia123 είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 346
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Δημήτρης
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.849

  Προεπιλογή Απάντηση: Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων!

  Το εμποριο της ελπιδας και του φοβου ειναι τα πιο ''κερδοφορα'' , αλλωστε οι περισσοτερες θρησκειες στον φοβο επενδυουν , οι περισσοτερες γενιες νομιζουν οτι ειναι αυτες που θα ζησουν την συντελεια και ψαχνουν να ταυτισουν τα γενομενα της εποχης τους με προφητειες ,αποκαλυψεις κι ουτε καθ εξης.

 4. Απάντηση #4
  ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΝ
  Ο χρήστης ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΝ είναι αποσυνδεδεμένος
  Π
  id Μέλους Μέλος: 3090
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2

  Προεπιλογή Απάντηση: Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων!

  Δεν ειναι απολυτο για καθε εναν ειναι κατι διαφορετικο αρχη- τελος. Πολεμος Η Πανδημια.ΦΩΣ η Σκοταδι. Αγαπη η Μισος.

 5. Απάντηση #5
  mobnspy
  Ο χρήστης mobnspy είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 1996
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Χρήστος
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.290

  Προεπιλογή Απάντηση: Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων!

  Το κάθε τι στην καθημερινότητά μας, είναι σχεδόν εντελώς διαφορετικό για τον κάθε ένα ξεχωριστά, κι ας πάμε όλοι για δουλειά στις (π.χ.) 8,
  κι ας πίνουμε καφέ στο διάλειμμα των 10, κι ας γυρνάμε σπίτι με το Ι.Χ. την ίδια ώρα..
  Ένα πράγμα τείνει να είναι το ίδιο για τους περισσότερους από εμάς, τα τελευταία χρόνια (κι είναι κάτι που άλλοι λαοί το έχουν εδώ και πολλά χρόνια..)..
  Την παγκοσμιοποίηση - φτώχεια - μιζέρια - πόλεμο και διεκδικήσεις, με μόνιμο σκοπό την κυριαρχία με κάθε τρόπο!
  Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται Αντίχριστος, ή διάβολος ή ότι να μην πω άλλο λέγεται.. Ένα είναι το επακόλουθο..
  Το "παιχνίδι" συνεχίζεται και αυτοί που κρύβονται πίσω από όλα αυτά, μιά μέρα θα αποκαλυφθούν, επειδή θα πρέπει να γνωστοποιήσουν στους πολλούς
  ποιοί είναι και ποιός είναι ο σκοπός τους!!
  Μέχρι τότε, πολλά μακάβρια αλλά και χαζά θα ακούσουμε..
  Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, γιατί "ποτέ δεν ξέρεις", αλλά νομίζω ότι όντως κάποιοι υπερβάλουν ή έχουν υπερβάλων ζήλο και λένε φανφάρες για να έχουν
  ένα μόνιμο ακροατήριο!!
  "....και παγκόσμια ειρήνη!!" (που λένε και όλα τα ξανθά μοντέλα στα καλλιστεία)

 6. Απάντηση #6
  Manosalfa
  Ο χρήστης Manosalfa είναι αποσυνδεδεμένος
  M
  id Μέλους Μέλος: 5624
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 7

  Προεπιλογή Απάντηση: Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων!

  Δεν πιστευω τιποτα απο ολες αυτες τις ''φτιαγμενες '' προφητειες

 

 

Σύμπτυξη - Διεύρυνση Δικαιώματα Δημοσίευσης

 • Δημοσίευση νέων θεμάτων: X
 • Δημοσίευση νέων απαντήσεων: X
 • Μεταφόρτωση συνημένων: X
 • Επεξεργασία αναρτήσεών σας: X
 •  
 • BB κώδικας:
 • Smilies:
 • [IMG] κώδικας:
 • [VIDEO] κώδικας:
 • [HTML] κώδικας: X
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ