Ελληνική Κοινότητα


 • Το Στέκι μαςΤο Στέκι μαςΤο Στέκι μας
 • Απόψεις / ΕνημερώσειςΑπόψεις / ΕνημερώσειςΑπόψεις / Ενημερώσεις
 • GPS / MobilesGPS / MobilesGPS / Mobiles
 • ΥπολογιστέςΥπολογιστέςΥπολογιστές
 • ΓενικάΓενικάΓενικά
 • Προγράμματα PCΠρογράμματα PCΠρογράμματα PC
ΕΓΓΡΑΦΗ
 Αποτελέσματα 1 έως 11 από 11
 1. Απάντηση #1
  ninemia123
  Ο χρήστης ninemia123 είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 346
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Δημήτρης
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.849

  Προεπιλογή Η γλώσσα των συμβόλων

  Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει ιδέα για το τι τον συνδέει μαζί με το σύμπαν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν γνώσεις πέρα από το χρόνο τους.
  Η γνώση που ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει σήμερα.

  Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	crop-circle-1.jpg 
Προβολές: 3 
Μέγεθος: 25,2 KB 
ID: 8390

  Υπάρχει μια παγκόσμια γλώσσα, που η αξία της ήταν πάντα η ίδια από την αρχή του χρόνου, και για όλους τους πολιτισμούς που εμφανίστηκαν στη Γη.

  Η γλώσσα αυτή δεν ισχύει μόνο για τους κατοίκους του πλανήτη μας, αλλά μπορεί επίσης να γίνει κατανοητή και να ερμηνεύεται από οποιοδήποτε εξωγήινο πολιτισμό: και αυτή η γλώσσα δεν είναι άλλη από τη γλώσσα των συμβόλων.

  Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	crop-circle-2.png 
Προβολές: 3 
Μέγεθος: 108,2 KB 
ID: 8391

  Τα στοιχεία αυτά εμφανίστηκαν στα πρώτα τεχνητά προϊστορικά γκράφιτι και ανήκουν στα έμφυτα Αρχέτυπα που ο καθένας μας διαθέτει.

  Οι αισθήσεις μας περιέχουν έμφυτες πληροφορίες από τη γέννηση που είναι κληρονομικά απρόσωπες και αποτελούν το συλλογικό ασυνείδητο, και δεν έχουν να κάνουν με το προσωπικό ασυνείδητο, το οποίο προέρχεται, αντ 'αυτού, απ' ευθείας από την εμπειρία του ατόμου.

  Εκείνοι που πιστεύουν στην εξωγήινη προέλευση της ανθρώπινης φυλής μας, βλέπουν ότι τα αρχέτυπα που έχουν εισαχθεί στα γονίδιά μας ότι εμπλουτίζεται το DNA τους από Homo erectus να μετατρέπεται σε Sapiens.

  Ο Homo erectus (Άνθρωπος ο όρθιος στα Λατινικά) είναι ένα αφανισμένο είδος του γένους Homo. Έζησε στην Αφρική και εξαπλώθηκε μέχρι την Κίνα και την Ιάβα από το τέλος της Πλειόκαινου εποχής, μέχρι την ύστερη Πλειστόκαινο εποχή 1,8 με 1,3 εκατομμύρια χρόνια πριν.

  Ο όρος Άνθρωπος αναφέρεται ταξινομικά στο είδος Homo sapiens (Άνθρωπος ο σοφός στα Λατινικά), και περιγράφει κυρίως το μόνο σωζόμενο υποείδος του Homo sapiens, τον Homo sapiens sapiens. Ο ιδιαίτερα ανεπτυγμένος εγκέφαλος του ανθρώπου, ο οποίος του προσδίδει ανεπτυγμένη διανοητική ικανότητα, σε συνδυασμό με τη δίποδη όρθια στάση του, που του απελευθερώνει τα χέρια, καθιστούν τον άνθρωπο το μόνο είδος ικανό να κάνει εκτεταμένη χρήση εργαλείων συγκριτικά με τα άλλα ζώα. Έρευνες στο DNA του ανθρώπου υποστηρίζουν πως οι πρώτοι ανατομικά σύγχρονοι άνθρωποι έζησαν στην Αφρική 200.000 χρόνια πριν.

  Αλλά πέρα ​​από την προέλευση αυτών των αρχετύπων, πώς όλα αυτά συνδέονται με τα αγρογλυφικά;

  Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	crop-circle-3.jpg 
Προβολές: 3 
Μέγεθος: 22,8 KB 
ID: 8392

  Τα αγρογλυφικά είναι απλά, εικονογράμματα που αντιπροσωπεύουν οπτικά αυτά τα αρχέτυπα. Εμφανίστηκαν για να επαναληφθούν στην πραγματικότητα τα τυπικά σύμβολα της ιερής γεωμετρίας, και είναι τα στοιχεία τα οποία έχουν ένα σύνολο σχέσεων και τύπων που θεωρούνται μια πρόχειρη προβολή σε αυτό που θα μας επιτρέψει να έρθουμε σε επαφή με τις εκπορεύσεις της ενέργειας που προέρχεται από το σύμπαν.

  Η Ιερή Γεωμετρία κατατάσσεται και ως η ακολουθία Fibonacci, μια αναλογία που είναι η βάση όλης της ζωής και μη ζωής: Βρίσκεται στις αναλογίες του ανθρώπινου σώματος, όπως τη δομή του DNA, το λουλούδι του ηλίανθου, ακόμα και σε σπειροειδής γαλαξίες. Η σειρά αυτή, είχε ήδη χρησιμοποιηθεί στην ιερή γεωμετρία των αρχαίων πολιτισμών! Μία από τις πιο σαφής αναφορές στο πρότυπο Fibonacci είναι η σπείρα που εμφανίστηκε στο Stonehenge 7, Ιουλίου του 1996.

  Ένα άλλο επαναλαμβανόμενο σύμβολο είναι ένα από τα επτά τσάκρα. Σύμφωνα με την ινδουιστική παράδοση, κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης μας, βρίσκονται επτά δίνες ενέργειας που, εάν ενεργοποιηθούν, θα συνδέσουν την ενέργεια του σύμπαντος και θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητοποίησης. Μεταξύ των κύκλων που αντιπροσωπεύουν τα επτά τσάκρα έχουμε αναφορά εμφάνισης στο Persey τον Ιούλιο του 2004.

  Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	crop-circle-4.jpg 
Προβολές: 3 
Μέγεθος: 19,4 KB 
ID: 8393

  Πολλά εικονογράμματα των τελευταίων ετών δείχνουν τα γεωμετρικά μοντέλα των οποίων η συνολική εμφάνιση είναι ταυτόσημη με τα πιο απειροελάχιστα σωματίδια από το σύμπαν.

  Σε πολλούς κύκλους υπάρχουν σχέδια που σχετίζονται με το 2012. Υπάρχουν για παράδειγμα κάποια εικονογράμματα που αναπαράγουν ακριβώς το ημερολόγιο των Μάγιας που προβλέπει το τέλος της εποχής μας, τον Δεκέμβριο του 2012. Στο Avebury Manor στις 15 Ιουλίου του 2008 εμφανίστηκε ένα αγρογλυφικό που αντιπροσωπεύει το ηλιακό μας σύστημα καθώς και ένα νέο πλανήτη που περιστρέφεται γύρω του: Μπορεί να είναι ο Nibiru, "Ο Πλανήτης των Θεών", ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει...;

  Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	crop-circle-5.jpg 
Προβολές: 3 
Μέγεθος: 26,7 KB 
ID: 8394

  Εν ολίγοις, ως εκ τούτου, ο στόχος των συμβόλων των αγρογλυφικών ασυνείδητα μας θυμίζει ποιοι είμαστε, και τους νόμους που διέπουν τη ζωή και τι ριζική αλλαγή που λαμβάνει χώρα.

  Αλλά τονίζουμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να τα κατανοήσουμε με ορθολογικό τρόπο, και να ακούσουμε να αντηχούν μέσα μας. Ακριβώς όπως τα αρχέτυπα, στην πραγματικότητα, αυτά τα σύμβολα είναι σε θέση να μας υπενθυμίσουν και να μας ξυπνήσουν, περισσότερο ή λιγότερο συνειδητά με τη γνώση που ήδη μεταφέρουν.

  Οι αρχαίοι ήξεραν πολύ περισσότερο από ότι εμέις σχετικά με τη ζωή, το σύμπαν,την Αστρονομία, Ανώτερα Μαθηματικά, Μαγνητισμό, Θεραπεία, αόρατες δυνάμεις κλπ. και η κωδικοποιημένη γνώση τους είναι οι πληροφορίες που μεταφέρονται στα σύμβολα και στα σημεία που μπορούμε να τα βρούμε σε όλον τον κόσμο.

  Όλες οι αρχαίες θεάσεις και γεωμετρικά μοτίβα (Ιερή Γεωμετρία) συμβολίζουν αόρατες δυνάμεις στο χώρο εργασίας. Δεν μας έχουν πει την αλήθεια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.Οι σύγχρονοι αρχαιολόγοι δεν γνωρίζουν ακόμα. "Οι αρχαίοι" δεν ήταν ηλίθιοι ή πρωτόγονοι όπως μας του παρουσιάζουν. Εμείς απλά αποτύχαμε να μεταφέρουμε τον κώδικα και τη γνώση σε σημεία και σύμβολα, όπως στα αρχαία έργα τέχνης.

  Το είδος των πληροφοριών που διατηρούνται κρύβεται από το κοινό. Οι επιστήμονες δεν ξέρουν "τι κρατά το σύμπαν μαζί",και η απάντηση είναι υγιές και αόρατες δυνάμεις. Η ύλη διέπεται από ηχητικές συχνότητες. Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή από ότι μπορούμε να αντιληφθούμε με τις 5 αισθήσεις μας. Το ερώτημα είναι "ποιος ή τι διέπει αυτές τις αόρατες δυνάμεις;"

  Τι κρύβεται πίσω από τη συμμετρία στη φύση; Είναι απλά σύμπτωση, ή υπάρχει ένα ευφυές μυαλό πίσω από όλα αυτά που τα κρατά όλα μαζί;

  nfo:
  Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή

 2. Απάντηση #2
  mobnspy
  Ο χρήστης mobnspy είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 1996
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Χρήστος
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.290

  Προεπιλογή Απάντηση: Η γλώσσα των συμβόλων

  Θα μάθουμε ποτέ άραγε, τι συμβαίνει παραπέρα? Ακόμη δεν καταφέραμε να κάνουμε υπερ-γαλαξιακά ταξίδια, επανδρωμένα.. Υποθέτουμε κάποιες φορές, ότι κάποιοι άλλοι έχουν κάνει και αυτό μας κάνει να οραματιζόμαστε και να ονειρευόμαστε ταυτόχρονα, ότι μπορεί κάποτε κι εμείς να πάμε ένα "πλανήτη" παρακάτω, να δημιουργήσουμε νέες αποικίες κλπ!!
  Διαβάζω ότι ενδέχεται να "επιστρέψει" ο πλανήτης των "θεών"..! Πού είναι άραγε? Είναι όντως αόρατος? Και με τόση τεχνολογία που διαθέτουμε, δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε? Γίνεται αυτό? Τι τεχνολογία έχει ο πλανήτης? Stealth?? Τόσα ραντάρ, τόσα τηλεσκόπια..! Και τι είναι ένας πλανήτης που περιφέρεται? Κομμήτης? Και κινείται από τους κατοίκους του, σαν άλλο διαστημόπλοιο? Κάποια πράγματα που γράφονται, δείχνουν απλά να μην "στέκουν"... Κι αν συμβεί????? Είναι τόσα πολλά αυτά που ακούμε και αυτά που διαβάζουμε, που δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε!!
  Τι να πω? Η "νεκροψία" θα δείξει τα επόμενα χρόνια...
  Ως τότε, μπορούμε να ονειροπολούμε ταξίδια στον Άρη και την Αφροδίτη, με εκπτώσεις σε ομαδικά εισιτήρια και 50% έκπτωση στα δωμάτια των αποικιών, με θέα τα 2 φεγγάρια απέναντι..! Με χαλάει λίγο η "οικονομική θέση", αλλά αν είναι για τόσο μακριά, αξίζει τον κόπο (χαχαχα)!
  Καλή χρονιά, με το βλέμα στ'άστρα!!

 3. Απάντηση #3
  Veyron
  Ο χρήστης Veyron είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 98
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Γιάννης
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 916

  Προεπιλογή Απάντηση: Η γλώσσα των συμβόλων

  Αν έχεις προσέξει, έχουν επικεντρωθεί στην "κατάκτηση" του πλανήτη Άρη.
  Θα ήταν πιο σοφό να προσέξουμε αυτόν που μας φιλοξενεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όχι να ψάχνουμε το πως θα κατοικήσουμε τον ακατοίκητο.

 4. Απάντηση #4
  mobnspy
  Ο χρήστης mobnspy είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 1996
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Χρήστος
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.290

  Προεπιλογή Απάντηση: Η γλώσσα των συμβόλων

  Ξέρεις τι "υποψιάζομαι" - σκέφτομαι?? Μάλλον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι "μεγάλοι" αυτού του πλανήτη, ότι κάποια πράγματα δεν θα πάνε και πολύ παρακάτω και έτσι ψάχνουν που αλλού μπορούν να εναποθέσουν μερικούς τόνους σκουπιδιών, αρκετή μόλυνση με αέρια και μερικές άσχημες μεταλλικές κατασκευές.. Αλήθεια, ακούσαμε αν βρήκαν τίποτα "χρήσιμο" και αξιοποιήσιμο, όπως αέριο, πετρέλαιο ή χρυσό?? Γιατί το να πάμε να...φυτέψουμε ραπανάκια σε μηδενική βαρύτητα, χαζό μου ακούγεται! Αυτά χρειάζονται πολύ νερό και νερό δεν είδα πουθενά, ούτε σε φωτό της Nasa αλλά ούτε και στα πολλά ντοκυμαντέρ. Είπαν για κάποιους παγωμένους ωκεανούς, αλλά αυτό ήταν προ πολλού μάλλον..
  Άρα, μιά τρύπα στο νερό η υπόθεση..!?

 5. Απάντηση #5
  Veyron
  Ο χρήστης Veyron είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 98
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Γιάννης
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 916

  Προεπιλογή Απάντηση: Η γλώσσα των συμβόλων

  Έχω διαβάσει ένα αρκετά ενδιαφέρων βιβλίο που λέγεται "Η κοιλάδα των Ρόδων 4.000 μ.χ."
  Το πραγματικό βιβλίο δεν είναι 107 σελίδες όπως θα διαβάσεις στον παρακάτω σύνδεσμο, αλλά 831. Αυτό είναι μία περίληψη του κανονικού.
  Σύνδεσμος:
  Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή

  Αναφέρει την κατάκτηση του Άρη αλλά όχι για εναπόθεση σκουπιδιών. Είναι ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο πολύ κοντά στην πραγματικότητα, γιατί ο άνθρωπος του τότε (1921) αναφέρει πράγματα του τώρα.

 6. Απάντηση #6
  mobnspy
  Ο χρήστης mobnspy είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 1996
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Χρήστος
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.290

  Προεπιλογή Απάντηση: Η γλώσσα των συμβόλων

  Ναι, όντως είναι λίγες οι σελίδες... Αλλά αν είναι όπως τα λέει και όντως κατέθεσε τα χειρόγραφα σε δικός μας άνθρωπο, γιατί αυτός εκδίδει μόνο μέρος?? Μήπως κάποια πράγματα του φάνηκαν "κάπως"..? Τα θεώρησε υπερβολή ή κάτι παραπάνω από "σημάδια"..??? Το αρχικό βιβλίο, ποιός το έχει εκδόσει, ξέρεις?

 7. Απάντηση #7
  Veyron
  Ο χρήστης Veyron είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 98
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Γιάννης
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 916

  Προεπιλογή Απάντηση: Η γλώσσα των συμβόλων

  Δεν έκδωσε μόνο ένα μέρος άλλα όλο το βιβλίο. Αυτή είναι η περίληψη του κανονικού για να είναι πιο "εύπεπτο".
  Εδώ υπάρχει το ολόκληρο.
  Σύνδεσμος:
  Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή

 8. Απάντηση #8
  ninemia123
  Εκκινητής Δημοσίευσης
  Ο χρήστης ninemia123 είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 346
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Δημήτρης
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.849

  Προεπιλογή Απάντηση: Η γλώσσα των συμβόλων

  Δεν εχω διαβασει το βιβλιο αλλα καποια στιγμη επιφυλασομαι να το κανω . Η Νασα μας δειχνει και δινει στην δημοσιοτητα οτι θελει εκεινη να ξερουμε αλλωστε την αληθεια την μαθαινουμε μετα απο 30 και πανω χρονια και μπορει εμεις να μην την μαθουμε καθολου και να μαθουν αυτα που γινονται σημερα επομενες απο την δικια μας γενιες. Καποτε ειχα εναν καθηγητη βιολογο που προσπαθουσε να μας βγαλει απο το στενο πλαισιο των ταινιων επιστημονικης φαντασιας που βλεπαμε και της εικονας που σχηματιζαμε για το τι εστι εξωγηινη μορφη ζωης οτι δηλαδη δεν ειναι υποχρεωτικο να μας μοιαζουν κι οτι εξωγηινη ζωη δεν ειναι μονο η τεχνολογικα αναπτυγμενη ζωη που βλεπαμε στο Σταρ ντρεκ .Μας ελεγε χαρακτηριστικα ενα παραδειγμα οτι η νασα επερνε πχ δειγματα απο αλλους πλανητες και μετρουσε στην συνεχεια '' καταναλωση'' δηλαδη αν μειωνοταν καποιο στοιχειο που αυτο θα σημαινε οτι καποιος το καταναλωνει πχ καποιο μικροβιο η καποιος ιος και η προκληση θα ηταν η συμεριφορα του στο δικο μας περιβαλλον και οι επιπτωσεις του .Φυσικα περαν αυτης της εξ.ωγηινης μορφης ζωης μια αλλη μορφη ζωης οπου θα μπορει να κανει ταξιδια σιγουρα θα ειναι πολυ πιο εξελιγμενη απο την δικη μας και γιατι να θελει να επικοινωνησει με την δικη μας ;;;Παντα γοητευε το αγνωστο και ο ουρανος εχει πολλα αναπαντητα ερωτηματα που δεν φτανει η δικη μας συντομη πορεια σ αυτο που λεγεται ζωη για να τα μαθουμε

 9. Απάντηση #9
  mobnspy
  Ο χρήστης mobnspy είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 1996
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Χρήστος
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.290

  Προεπιλογή Απάντηση: Η γλώσσα των συμβόλων

  Ναι, είναι γεγονός.. Δεν μαθαίνουμε τι γίνεται ή τι έχει ήδη γίνει, για να μην πανικοβληθούμε εμείς ο "όχλος" - απλός κοσμάκης, ο οποίος σίγουρα μεν ΔΕΝ θα καταλάβαινε απόλυτα τι ρόλο μπορούν να παίξουν κάποια μικροσωματίδια στην εξέλιξή μας, αλλά αν τα "πρόσφεραν" ως μιά απλή και κατανοητή ενημέρωση, ίσως σήμερα να ασχολούταν περισσότεροι από εμάς τους 3-4 που συζητάμε σε αυτό το θέμα!
  Και δεν είναι κακό τελικά να μαθαίνεις αν κάποιος άλλος πολιτισμός πέραν της γης, έστειλε κάποια σήματα ή μηνύματα ή /και μας επισκέφθηκαν αφήνοντας κάποια απτά στοιχεία!! Δεν νομίζω ότι εγώ προσωπικά θα πανικοβαλόμουν, ακόμη κι αν αυτό συνέβη υπό μορφή επίθεσης, στην οποία τελικά εμείς βγήκαμε "νικητές"... Είναι καλύτερα να γνωρίζεις τον εχθρό σου, παρά να τον αγνοείς!
  Τώρα, αν καταφέρει η άλγη να εξαπλωθεί σε ένα εχθρικό περιβάλλον, όπως ο Άρης και μετά από 100 ή δεν ξέρω πόσα χρόνια, καταφέρουμε να τον "κατοικήσουμε" δημιουργώντας ατμόσφαιρα όπως τη δική μας, δεν μπορώ να το πω μετά βεβαιότητος..
  Σίγουρα όμως, η όλη "ιστορία" μας συναρπάζει πάντα και μας δίνει μιά "μικρή" ελπίδα στο βάθος του μυαλού... Άλλωστε, είδαμε και πολλές ταινίες του Σ. Σπήλμπεργκ, οπότε...!! Καταλαβαίνεις!!!!!
  Είναι όπως τα θρίλερ, τα οποία αφού τα δεις, δεν πας για κάνα-δύο μέρες από το σοκάκι του κοιμητηρίου της περιοχής, ούτε βγαίνεις στα σκοτάδια για καμιά βδομάδα, μέχρι να ξεχαστείς (χαχαχα)!!
  Μόνο που ο ουρανός και οι πλανήτες και όλο το συνοθύλευμα των άστρων είναι απτό και σου δίνει ιδέες πάντα..! Είδωμεν!!

 10. Απάντηση #10
  Veyron
  Ο χρήστης Veyron είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 98
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Γιάννης
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 916

  Προεπιλογή Απάντηση: Η γλώσσα των συμβόλων

  Αυτό που έγραφε στο βιβλίο, είναι το οτι ο Άρης θα κατακτηθεί από τον άνθρωπο, δημιουργώντας αποικία. Κάτι σαν την ταινία ALIEN 2.
  Ποια χρονιά δεν θυμάμαι γιατί δεν έχω και το βιβλίο μαζί μου.
  Θα καταστραφεί από καταιγίδα, θα σκοτωθούν όλοι (θα είναι δεκάδες χιλιάδες) και αυτό που θα θυμίζει την ανθρώπινη παρουσία εκεί θα είναι μία πλάκα μνήμης.
  Από τότε δεν θα ασχοληθεί ξανά η ανθρωπότητα με την κατάκτηση άλλων πλανητών.

 11. Απάντηση #11
  mobnspy
  Ο χρήστης mobnspy είναι αποσυνδεδεμένος
  id Μέλους Μέλος: 1996
  Μικρό όνομα Μέλους Όνομα:
  Χρήστος
  Σύνολο αναρτήσεων (θέματα - απαντήσεις) Αναρτήσεις: 2.290

  Προεπιλογή Απάντηση: Η γλώσσα των συμβόλων

  Να, αυτά είναι!!
  Που είναι ο Σπίλμπεργκ τώρα, να το κάνει ταινία??!! Αν και νομίζω ότι έχω δει ένα παρόμοιο έργο, πριν λίγα χρόνια... Δεν θυμάμαι τον τίτλο! Αλλά σ'εκείνο υποτίθεται ότι επέστρεψαν κάποιοι, για να βρουν τους λίγους που υποτίθεται επέζησαν...!

 

 

Σύμπτυξη - Διεύρυνση Δικαιώματα Δημοσίευσης

 • Δημοσίευση νέων θεμάτων: X
 • Δημοσίευση νέων απαντήσεων: X
 • Μεταφόρτωση συνημένων: X
 • Επεξεργασία αναρτήσεών σας: X
 •  
 • BB κώδικας:
 • Smilies:
 • [IMG] κώδικας:
 • [VIDEO] κώδικας:
 • [HTML] κώδικας: X
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ