Ρυθμιστε , καθαριστε και επιδιορθωστε το pc σας με ενα κλικ , μεσω αυτού του προγράμματος


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	advanced systemcare.png 
Προβολές: 32 
Μέγεθος: 15,5 KB 
ID: 4112

Με πάνω από 100 εκατομμύρια κατεβάσματα από το 2006 , αυτό το φανταστικό , βραβευμένο , δωρεάν λογισμικό επισκευής του υπολογιστή είναι ένα " απαραίτητο " εργαλείο για τον υπολογιστή σας . 100 % ασφαλές χωρίς adware , spyware , ιούς. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συντήρησης υπολογιστή που είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση .

Γιατί να σπαταλάτε χρήματα σε ακριβά προγράμματα για να καθορίσετε τον υπολογιστή σας όταν υπάρχει το παραπάνω πρόγραμμα που είναι δωρεάν και θα επισκευάσει το σύστημα σας , ώστε να το διατηρεί για σας!

Παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για υπολογιστές προσφέροντας κορυφαία απόδοση . Ένα απλό καθάρισμα μητρώου , δεν μπορεί να σας δώσει πραγματική ώθηση απόδοσης . Το σύνθετο αυτό πρόγραμμα συνδυάζει Γραμματεία καθαρή , defrag , μια συντόμευση fix , καθάρισμα της της ιδιωτικής σας ζωής ,όπως επίσης και να διατηρεί τα άχρηστα αρχεία καθαρό , συμβάλει στην επιδιόρθωση δίσκου και βελτιστοποίηση , και περισσότερο δύναται , να εγγυηθεί ο υπολογιστής σας τρέχει σαν καινούριος . Βρίσκει και Ανιχνεύει πιο κρυφό προβλήμα αντιμετωπίζετε σχετικά με την ασφάλεια και την απόδοση . Με καινοτόμο " DEEP SCAN " τεχνολογία μας , το πρόγραμμα έχει το υψηλότερο ποσοστό ανίχνευσης στον κλάδο και είναι σε θέση να βρεί τη σωστή ρίζα του προβλήματος . Απλούστερος υπολογιστής και πιο εύκολος στη χρήση . Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας ή να γνωρίζετε πολλά σχετικά με τον υπολογιστή . Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το εγκαταστήσετε και με μερικά κλικ θα σας κάνει να απολαύσετε την νέα αίσθηση του υπολογιστή και πάλι. Αποδεδειγμένα οι περισσότεροι χρήστες πιστεύουν ότι είναι το Νο.1 . Έχει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο .

Σημείωση Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η
Λειτουργικό Σύστημα:
Designed for Windows 8, Windows 7, Vista, XP and 2000


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή