Αλλάξτε εύκολα και γρήγορα την εικόνα Υποδοχής του Λειτουργικού σας Συστήματος και
δώστε τον δικό σας τόνο στην εμφάνιση του...Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	windows 7 Logon Background Changer.jpg 
Προβολές: 72 
Μέγεθος: 42,1 KB 
ID: 3137

Είναι ένα ελεύθερο λογισμικό ανοικτού κώδικα που σας επιτρέπει να αλλάξετε την ταπετσαρία οθόνης (επίσης γνωστή ως "οθόνη υποδοχής", "οθόνη σύνδεσης" ή LogonUI).

Σε μια πλευρά υπάρχει μια σημείωση, αυτό του μικρού προγράμματος WPF. Αυτό είναι μια ωραία τεχνική επίδειξη των δυνατοτήτων των Windows Presentation Foundation για όσους ενδιαφέρονται για WPF. Απαιτεί μια αξιοπρεπή GPU για τα 3D animations για να τρέξει ομαλά.

Τί κάνει;
• δεν αλλάζει οποιοδήποτε αρχείο συστήματος, και το ίδιο το πρόγραμμα δεν απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή για να εκτελεστεί: αυτό θα σας ζητήσει μόνο για να τρέξει ως διαχειριστής ένα πολύ απλό αρχείο cmd που δημιουργεί τον επιθυμητό φάκελο και το κλειδί μητρώου με τα κατάλληλα δικαιώματα. Οποιοσδήποτε χρήστης του υπολογιστή, θα είναι σε θέση να αλλάξει την ταπετσαρία των Windows 7 σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τους χρήστες από το να είναι σε θέση να αλλάξουν την ταπετσαρία της οθόνης σύνδεσης, εάν δεν θέλετε να είναι σε θέση να τροποποιήσει χωρίς δικαιώματα διαχειριστή (επιλογή διαθέσιμη κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ρυθμίσεις").
• Δημιουργεί μερικά αρχεία JPEG με βάση την εικόνα που θέλετε να θέσει ως ταπετσαρία για την οθόνη σύνδεσης των Windows 7, εφαρμόζει την κατάλληλη καλλιέργεια και διαστασιολόγηση και τα αποθηκεύει χρησιμοποιώντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα συμπίεσης.


Σημείωση Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η
Δουλεύει με:Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate, Enterprise and Starter, in x86 or x64 (32 or 64 bits). Επίσης δουλεύει σε: Windows Server 2008 R2 (αλλά δεν είστε σε θέση να προσαρμόσετε έναν διακομιστή).Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή