Τα Keyloggers είναι ύπουλα μικρά προγράμματα που μπορεί να καταγράψουν ό, τι πληκτρολογείτε, συμπεριλαμβανομένων ονόματα χρήστη,
κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς πιστωτικών καρτών, καθώς και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες.
Αυτό το πρόγραμμα υπόσχεται να κρυπτογραφήσει αυτές τις πληροφορίες την ώρα που τις πληκτρολογείτε
και να τις αποκρυπτογραφήσει όταν φτάσουν browser σας, ώστε να είναι ορατές σε εσάς
.


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	keyscrambler.jpg 
Προβολές: 54 
Μέγεθος: 95,8 KB 
ID: 3228

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	keyscramble.jpg 
Προβολές: 51 
Μέγεθος: 54,5 KB 
ID: 3229


Είναι ένα αντι-keylogging πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύσουν την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Χρησιμοποιεί state-of-the-art κρυπτογράφηση για να κρατήσει τις πληκτρολογήσεις σας ανακατεμένες και ανεξιχνίαστες, ενώ ταξιδεύουν από το πληκτρολόγιό σας στο app προορισμού, ας πούμε, την ιστοσελίδα της τράπεζάς σας ή τις σελίδες στο Facebook.

Πως δουλεύει
Ηκρίσιμη διαδρομή στο Λειτουργικό Σύστημα

Όταν κάνετε κάτι στον υπολογιστή σας, για παράδειγμα, πρόσβαση στο λογαριασμό ελέγχου σας για την ιστοσελίδα της τράπεζάς σας, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, κλπ. στο πληκτρολόγιό σας. Οι πληκτρολογήσεις θα ταξιδέψουν κατά μήκος μιας διαδρομής στο λειτουργικό σύστημα να φθάσει την εφαρμογή προορισμού, έτσι ώστε η τράπεζά σας να μπορεί να επαληθεύσει την ταυτότητά σας και να σας παραχωρήσει πρόσβαση.
Πολλές θέσεις κατά μήκος αυτής της διαδρομής, malware / spyware μπορεί να έχουν φυσικά ή εξ αποστάσεως φυτευθεί από εγκληματίες του κυβερνοχώρου για να υποκλέψουν τις πληκτρολογήσεις σας, ώστε να μπορουν να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες σας για άλλες εγκληματικές επιδιώξεις. Τα περισσότερα malware σήμερα έχουν την δυνατότητα καταγραφής πληκτρολόγησης, κάνοντας keylogging μια σημαντική απειλή για την ασφάλεια τα τελευταία χρόνια και ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόβλημα προς επίλυση.

Εξασφαλίζει τα δεδομένα πληκτρολόγησης σας μέσω της κρίσιμης διαδρομής

1.Όταν πληκτρολογείτε στο πληκτρολόγιο, είναι ταυτόχρονα κρυπτογράφηση πληκτρολογήσεις σας σε επίπεδο προγράμματος οδήγησης του πληκτρολογίου. Επειδή το KeyScrambler βρίσκεται στον πυρήνα, βαθιά στο λειτουργικό σύστημα, είναι δύσκολο για τους keyloggers να παρακάμψουν την κρυπτογράφηση.

2.Ενώ οι κρυπτογραφημένες πληκτρολογήσεις ταξιδεύουν κατά μήκος της κρίσιμης διαδρομής, δεν έχει σημασία εάν είναι συνδεδεμένοι, ή αν το κακόβουλο λογισμικό keylogging είναι γνωστό ή καινούργιο, γιατί οι πληκτρολογήσεις σας παραμένουν εντελώς ανεξιχνίαστος όλη την ώρα.

3.Όταν οι κρυπτογραφημένες πληκτρολογήσεις φτάσουν τελικά στο app προορισμού, το συστατικό αποκρυπτογράφηση KeyScrambler πηγαίνει να εργαστεί, και να δεί ακριβώς τα πλήκτρα που έχετε πληκτρολογήσει.


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	keyboard.gif 
Προβολές: 51 
Μέγεθος: 5,4 KB 
ID: 3230Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	decrypt.gif 
Προβολές: 51 
Μέγεθος: 8,8 KB 
ID: 3231


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή