Δημιουργήστε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας στοιχεία από διαφορετικές εικόνες...
Κάντε την δική σας σύνθεση φωτογραφιών με μοναδικά πλαίσια και εντυπωσιάστε τους πάντες...Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	fotomix.jpg 
Προβολές: 0 
Μέγεθος: 108,0 KB 
ID: 7788


Σας βοηθά να δημιουργήσετε πρωτότυπες συνθέσεις φωτογραφίας με προσθήκη τους ανθρώπους από μια άλλη εικόνα σε ένα διαφορετικό υπόβαθρο .

Αυτό είναι συνήθως ένα τέχνασμα για τους εμπειρογνώμονες Photoshop , αλλά τώρα με το FotoMix μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι , ακόμη και αν δεν έχετε καμία ιδέα για το πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας Adobe, μπορείτε να κάνετε θαύματα. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο .

Διαθέτει ένα απλό interface ,χωρίζεται σε πολλές καρτέλες ,η καθε μία για ένα συγκεκριμένο σκοπό : επιλέξτε εικόνα φόντου , επιλέξτε προσκήνιο εικόνας , δημιουργήστε μια σύνθεση και προσθέσετε μερικές τελικές πινελιές .

Είναι πραγματικά απλό : το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την εικόνα φόντου , το πλάνο πρόσωπο ή το αντικείμενο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να εφαρμόσετε ένα πάνω στο άλλο . Στη συνέχεια, απλά διαγράψτε το περιττό υπόβαθρο στην καρτέλα Σύνθεση, και γυαλίστε το αποτέλεσμα στην καρτέλα Touch up . Η εικόνα που προκύπτει μπορεί να είναι στολισμένη με ένα πλαίσιο και να αποθηκευτούν σε διάφορες μορφές γραφικών .

Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τη σύνθεση φωτογραφιών που δεν απαιτεί οποιεσδήποτε γραφικές δεξιότητες επεξεργασίας .
Είναι ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε συνθέσεις εικόνα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις επεξεργασίας .


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή