Μία χρήσιμη εφαρμογή που σας βοηθάει να δημιουργήσετε τα δικά σας βίντεο
ή slideshows εισάγοντας τις εικόνες σας και μέσα σε 5` να έχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα
έτοιμο να ανέβει ακόμα και στο youtube...


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	ezvid.jpg 
Προβολές: 34 
Μέγεθος: 53,4 KB 
ID: 3652
Είναι το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής και δημιουργίας slideshow για τα Windows 7 , XP και Vista . Είναι ο πιο εύκολος δημιουργός βίντεο στον κόσμο για Υπολογιστές - μπορείτε να κάνετε ένα τελικό βίντεο ή slideshow σε λιγότερο από πέντε λεπτά . Μπορείτε να εισάγετε φωτογραφίες και βίντεο και να τα ανεβάσετε στο YouTube . Δεν απαιτείται εγγραφή για να κατεβάσετε ή να χρησιμοποιήσετε . Δωρεάν μουσική soundtrack περιλαμβάνεται .

Σχεδιασμένο από το μηδέν να είναι ο πιο φιλικός προς το χρήστη δημιουργός βίντεο και slideshow που έχετε δει ποτέ .Είναι ιδανικό για τους χρήστες όλων των ηλικιών . Με ένα κλικ στο κουμπί "add media" , οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από τα βίντεο και τις φωτογραφίες στον υπολογιστή τους , και αυτό τα προσθέτει αυτόματα για το χρονοδιάγραμμα του . Στη συνέχεια , οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί "Προσθήκη κειμένου " για να προσθέσετε απεριόριστες διαφάνειες κειμένου , σε μια ποικιλία από διασκεδαστικές γραμματοσειρές και χρώματα .

Οι ικανότητες ήχου του Ezvid είναι εξαιρετικές . Μαζί με το λογισμικό υπάρχουν είκοσι δωρεάν soundtracks που είναι εγγυημένα νομικά για χρήση στοYouTube . Τέλος οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν τη φωνή τους μέσα από το μικρόφωνο του υπολογιστή τους, μαζί με το βίντεο .

Σημείωση Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η
Απαιτήσεις Συστήματος
Windows XP SP3 / Vista / 7
2.0ghz processor
1gb ram
5gb free hard drive space
DirectX 9.0 supportΣύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή