Το Skype που γνωρίζετε και αγαπάτε διαθέτει ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, με δεκάδες νέες δυνατότητες και νέους τρόπους για να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	skype.png 
Προβολές: 1 
Μέγεθος: 18,3 KB 
ID: 9075

Τι μπορώ να κάνω με το Skype;
• Φανταστικά μηνύματα: Όχι απλώς κείμενο. Στείλτε φωτογραφίες, βίντεο, φωνητικά μηνύματα, emoticon, Moji και πολλά περισσότερα. Μπορείτε επίσης να απαντήσετε με αντιδράσεις σε όλα τα μηνύματα των επαφών σας.
• Αναβαθμίστε τις συνομιλίες σας με πρόσθετα**: Τέλος πια η εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Μοιραστείτε με ευκολία περιεχόμενο χρησιμοποιώντας πρόσθετα, χωρίς να βγείτε από το Skype.
• Ιδανικό για ομάδες: Προσθέστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ξεκινήστε τις συνομιλίες. Με τις ομάδες μπορείτε να κάνετε σχέδια από κοινού, να παίζετε, να μένετε σε επαφή ή απλώς να λέτε τα νέα σας.
• Καλέστε παντού - Skype, κινητά και σταθερά: Δωρεάν* βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις που διευκολύνουν την επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένειά σας. Θα απολαμβάνετε επίσης χαμηλές χρεώσεις κλήσεων σε κινητά και σταθερά σε όλο τον κόσμο με το Skype.
• Μην αφήνετε τις στιγμές να σας προσπερνούν χρησιμοποιώντας τη γρήγορη καταγραφή: Σαρώστε γρήγορα για να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο. Βάλτε την προσωπική σας πινελιά προσθέτοντας emoticon, αυτοκόλλητα και σχόλια.
• Μοιραστείτε Επισημάνσεις: Κρατήστε τους άλλους ενημερωμένους με Επισημάνσεις από την ημέρα σας. Αντιδράστε σε μια επισήμανση με φανταστικά emoticon ή στείλτε ένα ιδιωτικό μήνυμα σχετικό με αυτήν την επισήμανση. Οι επισημάνσεις σας παραμένουν ορατές στους ακόλουθούς σας μόνο για 7 ημέρες.

Οι κλήσεις από Skype σε Skype* είναι δωρεάν. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις δεδομένων από τον πάροχο τηλεφωνίας. Συνιστάται η χρήση ενός προγράμματος απεριόριστων δεδομένων ή σύνδεσης WiFi.
** Η διαθεσιμότητα των προσθέτων θα διαφέρει ανάλογα με τη χώρα/περιοχή.

Φέρνουμε σταδιακά την νέα γενιά του Skype σε όλους.
Σε περίπτωση που δεν βλέπετε την ενημέρωση ακόμα, μην ανησυχείτε, θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Η αναβάθμιση στο νέο Skype μπορεί να προκαλέσει τη διαγραφή περιεχομένου από παλαιότερες συνομιλίες.
Για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν σταλεί ή ληφθεί σε παλαιότερη έκδοση του Skype, αποθηκεύστε αυτό το περιεχόμενο στο άλμπουμ κάμερας ή τη συλλογή φωτογραφιών πριν από την αναβάθμιση στο νέο Skype.Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή