Ενα προγραμμα που σας δινει τη δυνατοτητα να κρυψετε εναν ολοκληρο δισκο απο τα αδιακριτα ματια.
Σε δευτερολεπτα ο δισκος κλειδωνει/ξεκλειδωνει και εξαφανιζεται απο το περιβαλλον των windows.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Secret_disk_1.jpg 
Προβολές: 44 
Μέγεθος: 75,8 KB 
ID: 3900
Αυτό το παράθυρο σας επιτρέπει να δείτε την κατάσταση του κρυφού σας δίσκου. Ο δίσκος μπορεί να κλειδωθεί ή να ξεκλειδωθεί.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Secret_disk_settings.jpg 
Προβολές: 43 
Μέγεθος: 40,9 KB 
ID: 3901
Μπορείτε να προσαρμόστε πως θα λειτουργεί ο κρυφός δίσκος. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Secret_disk_choose_disk.jpg 
Προβολές: 43 
Μέγεθος: 52,0 KB 
ID: 3902
Όταν ο κρυφός δίσκος είναι ξεκλείδωτος, εμφανίζεται ως επί πλέον σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας, στη συνήθη θέση που βρίσκονται κι οι άλλοι δίσκοι.
Λειτουργεί ως συνηθισμένος δίσκος. Όταν ο δίσκος είναι κλειδωμένος είναι εντελώς αόρατος .


Πως δουλεύει

Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή και επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το πρόγραμμα. Κάντε κλικ στο κουμπί ξεκλειδώματος, εισάγετε τον κωδικό σας και θα δείτε ένα ακόμη δίσκο X: εμφανίζεται στην περιοχή My Computer . Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε να εργάζεστε με τα ιδιωτικά αρχεία σας για να τους σώσει το μυστικό δίσκο X. Όταν χρειάζεστε προστασία απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο στην περιοχή του δίσκου για να κλειδώσετε το μυστικό δίσκο και θα εξαφανιστοεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο με όλα τα περιεχόμενα! Όταν θέλετε τα αρχεία σας πίσω, απλά ανοίξτε το πρόγραμμα, πατήστε το κουμπί Ξεκλείδωμα και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Είναι εύκολο!

Διακοπή ρεύματος
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή αποτυχίας των Windows ο μυστικός δίσκος θα κλειδώσει την επόμενη εκκίνηση του συστήματος. Αυτό συμβαίνει αυτόματα γιατί απόρρητες πληροφορίες του δίσκου παραμένουν στη μνήμη και αν η μνήμη δεν περιέχει μυστικό δίσκο δεν θα πρέπει να αποκατασταθεί στην επόμενη σύνδεση του συστήματος. Αυτό προσθέτει τη μέγιστη προστασία για τα αρχεία σας που βρίσκονται στο δίσκο.

100% Συμβατή
Ο μυστικός δίσκος είναι συμβατός με όλα τα αρχεία και τους φακέλους. Μπορείτε να εργαστείτε με αυτό, ως συνήθως, όπως το φάκελο Τα έγγραφά μου.

Επίπεδο ασφάλειας
Δεν κρυπτογραφεί αρχεία. Θα περιορίσει απλά την πρόσβαση σε μυστική τοποθεσία με τα αρχεία σας και μπορεί να εμφανίζει εικονικό δίσκο σε αυτό όταν χρειάζεται. Αυτό θα σας δώσει αρκετή ασφάλεια για να κρύψει τα αρχεία σας από ατύχημα ή από κάποιο άτομο που προσπαθεί να αναλάβει τον έλεγχο πάνω από τον υπολογιστή σας, αλλά δεν εγγυάται την κορυφαία ασφάλεια σε επίπεδο (επειδή τα αρχεία που αποθηκεύονται στο δίσκο σας «ως έχουν», χωρίς κρυπτογράφηση).Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή