Ένα αληθινό Στούντιο επεξεργασίας αρχείων mp3 και όχι μόνο...
Μπορείτε πολύ εύκολα να επεξεργαστείτε ετικέτες , να κατεβάσετε εξώφυλλα
ακόμη και να κάνετε εγγραφή των μουσικών σας αρχείων.
Ιδιαίτερα χρήσιμο σε απιτητικούς χρήστες.


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	zortam.jpg 
Προβολές: 33 
Μέγεθος: 57,5 KB 
ID: 3436


Είναι όλα - σε-ένα Mp3 που περιέχει Mp3 ID3 Tag Organizer για την αναζήτηση και την καταγραφή των αρχείων Mp3 σε Mp3 βιβλιοθήκη , μοντάζ ID3v1 tags και ID3v2.4 ( ID3 Tag Editor- Mp3 επεξεργασίας ετικετών ) , CD Ripper με εξώφυλλο του άλμπουμ / λυρική υποστήριξη που χρησιμοποιεί CDDB (Internet Compact Disc Database ) και αυτόματα γράφει ID3v1 tags και ID3v2.4 . Εξώφυλλα CD Ripper, λήψεις άλμπουμ και τους στίχους από το interenet όπως σας γράφει το CD ( CD εγγραφή με λυρικά / κάλυψης υποστήριξης τέχνης ) , Mp3 Normalizer με προσαρμοσμένο επίπεδο όπου ο όγκος επιτρέπει την εξομάλυνση των Mp3 σας ( Batch Mp3 Normalizer ) , αναζήτηση για λυρικό τραγούδι από το internet ( batch Λυρική Finder ) , ψάξτε εξώφυλλο του άλμπουμ ( άλμπουμ ) εικόνες από το διαδίκτυο ( batch cover Finder ) . Δημιουργία λυρικού βιβλίου σε μορφή html ( οι εικόνες κάλυψης περιλαμβάνονται) από ID3v2 tags ( Lyric Book ) , μετατροπή Wav σε αρχεία Mp3 και Mp3 σε WAV αρχεία ( wav/mp3 Converter ) , μπορεί να διαχειρίζεστε m3u playlists ( Playlist Διευθυντής) , να μετονομάσετε αρχεία χρησιμοποιώντας ετικέτες ID3 ( Mp3 Renamer ) , αναζήτηση για διπλά αρχεία MP3, Αναπαραγωγή Mp3 χρησιμοποιώντας το αγαπημένο Mp3 player σας. Επίσης προσθέστε καραόκε ( Kar ) και midi ( Mid) αρχεία απευθείας στο ID3 tag ( Karaoke Διευθυντής ) κρατήστε μαζί στο αρχείο Mp3 και καραόκε και μπορείτε να παίξετε είτε Mp3 ή Kar αρχείο από το ενιαίο αρχείο Mp3 .

Μπορείτε να διαχειριστείτε όσες θέλετε μουσικές συλλογές εξοικονόμηση τρέχουσας λίστας Mp3 σας για την βιβλιοθήκη ( . Zor ) την οποία μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε έναν άλλο υπολογιστή .
Αναζήτηση για μουσική, φωτογραφίες , άλμπουμ αναθεώρηση συντακτικής στο Amazon.com , και αυτόματα tag στα αρχεία σας χρησιμοποιώντας Amazon.com .

Αποκτήστε το λυρικό ποίημα για αρκετές στίχους servers και εξωφύλλου χρησιμοποιώντας παρτίδα λυρικής και καλύψτε την επεξεργασία τέχνης .

Όλοι οι στίχοι και τα εξώφυλλα ( φωτογραφίες άλμπουμ) αποθηκεύονται με το πρόγραμμα το οποίο είναι συμβατό με Windows Media Player , iTunes και είναι ορατό σε iPod και οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή Mp3 Player που υποστηρίζει στίχους και εξώφυλλα .

Είναι ένα μεγάλο εργαλείο μουσικής all- in-one για την οργάνωση της συλλογής Mp3/Karaoke σας για επεξεργασία ετικέτες ID3 Mp3 , αντιγραφή των CD σας , ομαλοποίηση Mp3 , μετατροπή mp3/wav και wav/mp3 .Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή