Επιλεξτε εσεις ποια προγραμματα θα ξεκινουν αυτοματα κατα την εκκινηση των windows


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	startupdelayer.png 
Προβολές: 17 
Μέγεθος: 23,4 KB 
ID: 4042


Σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε την εκκίνηση της διαδικασίας σας, καθυστερώντας τις εφαρμογές από την έναρξη, το συντομότερο που μπορείτε όσο συνδέεστε με τον υπολογιστή σας.

Με την καθυστέρηση των εφαρμογών κατά την εκκίνηση, ο υπολογιστής σας γίνεται εύχρηστος πολύ πιο γρήγορα. Στη συνέχεια το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την έναρξη των καθυστερημένων εφαρμογών όταν ο υπολογιστής σας είναι πιο αδρανής.

Σας παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι ο υπολογιστής σας να είναι έτοιμος για χρήση; Δεν ανταποκρίνεται ο υπολογιστής σας, ακόμη και αν μπορείτε να δείτε ήδη την επιφάνεια εργασίας ; Θέλετε περισσότερο έλεγχο πάνω στο τι ξεκινά τον υπολογιστή σας;

Όταν ολοκληρωθεί η φόρτωση των Windows ένα αρχείο του προγράμματος, προσπαθεί να φορτώσει κάθε πρόγραμμα εκεί την ίδια στιγμή. Συνεπώς, αν έχετε πάρα πολλά προγράμματα που ξεκινούν κατά την εκκίνηση των Windows, κάθε πρόγραμμα θα προσπαθήσει να καταλάβει χώρο της CPU και του δίσκου, έτσι ώστε να μπορεί να φορτώσει.


Εάν κάθε πρόγραμμα προσπαθεί να κάνει αυτό την ίδια στιγμή, θα παρατηρήσετε σύντομα την επιβράδυνση που προκαλείται λόγω της CPU , προσπαθώντας να βοηθήσει όλα τα προγράμματα για να φορτώσουν, και τον σκληρό δίσκο σας να αποκτήσει πρόσβαση σε πολλαπλά αρχεία.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε κάποια τάξη σε αυτή τη διαδικασία με τον προσδιορισμό της καλύτερης στιγμής που μπορούν να ξεκινήσουν οι εφαρμογές σας. Μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε αυτό με βάση το πόσο αδρανής είναι ο υπολογιστή σας, ή μπορείτε να ορίσετε έναν αυθαίρετο χρόνο.


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή