Αν απαντήσατε "γάλα", σας το είπαμε από την αρχή: μην βιαστείτε! Μπορεί μέχρι τώρα να γνωρίζαμε όλοι ότι το γάλα αποτελεί πολύτιμη πηγή ασβεστίου και το καλύτερο φάρμακο κατά της οστεοπόρωσης, αλλά δεν είναι το μόνο! Σύμφωνα με τους ερευνητές του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια "μία μπιρίτσα την ημέρα την οστεοπόρωση κάνει πέρα".

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	osta.jpg 
Προβολές: 19 
Μέγεθος: 7,6 KB 
ID: 724

Η αμερικάνικη έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση “Journal Of Science of Food and Agriculture” αναφέρει ότι η μπίρα όταν καταναλώνεται με μέτρο μπορεί να μας γλυτώσει από τα σοβαρά κατάγματα. Η μπίρα είναι ένα από τα αγαπημένα και παρεΐστικα ποτά. Απαραίτητη συντροφιά μας το καλοκαίρι, μας ξεδιψάει, μας δροσίζει, μας χαλαρώνει.

Πέρα όμως από την απόλαυση που μας προσφέρει είναι κι ένα ιδανικό "γιατροσόφι". Όπως φαίνεται από την έρευνα των αμερικανών επιστημόνων, η μπίρα βοηθάει στην ενίσχυση των οστών και προλαμβάνει τα κατάγματα σε μεγάλη ηλικία. Και αυτό γιατί η μπίρα είναι πλούσια σε πυρίτιο, ένα συστατικό πάρα πολύ σημαντικό για τη καλή διατήρηση των οστών.

Πιείτε άφοβα λοιπόν αλλά… με μέτρο. Στην υγειά σας!!

nfo:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή