Μετατρέψτε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας βίντεο μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα
ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε στην PSP συσκευή σας....


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Smart PSP Converter.jpg 
Προβολές: 20 
Μέγεθος: 50,6 KB 
ID: 2575


Το φορητό Playstation (PSP) σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο. Δυστυχώς, το PSP μπορεί να παίξει μόνο ένα συγκεκριμένο τύπο αρχείων βίντεο. Θα χρειαστείτε ένα μετατροπέα, εάν θα θέλατε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας κλιπ για το PSP σας.
Αυτό είναιπου πραγματικά κάνει το πρόγραμμα αυτό. Μπορεί να μετατρέψει άμεσα και να αποθηκεύσει τα αρχεία βίντεο στο PSP σας ή να τα αποθηκεύσει στο σκληρό σας δίσκο, αν θέλετε να τα μεταφέρετε αργότερα. Προσφέρει διαχειριστή μεταφοράς βίντεο που θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε τα αρχεία βίντεο στο PSP σας γρήγορα και εύκολα.

Τί μπορεί να κάνει ο μετατροπέας για σας;

Προσφέρει τη μετατροπή batch, ώστε να μην χρειάζεται να πάει το χέρι μέσα από όλα τα αρχεία βίντεο σας. Το λογισμικό διαθέτει ενσωματωμένο κωδικοποιητή H.264 που είναι απαραίτητος για τη μετατροπή πρότυπων αρχείων βίντεο σε PSP αρχεία βίντεο. Το Smart PSP Converter θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε την ποιότητα και το μέγεθος των αρχείων εξόδου, ​​σας δίνει τη δυνατότητα για άμεση τοποθέτηση περισσότερων αρχείων για το PSP σας.

Αυτό το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να εκτελείται αυτόματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να χάνουμε χρόνο στην ανάγνωση των αρχείων βοήθειας. Με το μετατροπέα Smart PSP , θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και βίντεο στο σπίτι , κάνοντας απλά κλικ μερικά κουμπιά.

Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή