Είναι ένα δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να κατανοήσετε
πώς οι φάκελοι και τα αρχεία είναι δομημένα στους δίσκους σας.


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	spacesniffer.jpg 
Προβολές: 17 
Μέγεθος: 46,4 KB 
ID: 4052

Πρόκειται για μια φορητή εφαρμογή που σας επιτρέπει να κατανοήσετε πώς οι φάκελοι και τα αρχεία είναι δομημένα στους δίσκους σας . Με τη χρήση μιας διάταξης TreeMap οπτικοποίηση , έχετε άμεση αντίληψη για το που οι μεγάλοι φάκελοι και τα αρχεία τοποθετούνται στις συσκευές σας . Η Έννοια TreeMap εφευρέθηκε από τον καθηγητή Ben Shneiderman , που ευγενικά επιτρέπεται η χρήση της έννοιας του σε αυτό το εργαλείο .

Ξεκινήστε μια διαδικασία σάρωσης και να δείτε τη συνολική κατάσταση . Χρειάζεται περισσότερη λεπτομέρεια σε ένα μεγάλο φάκελο ; Ακριβώς ένα κλικ σε αυτό . Το επιλεγμένο στοιχείο θα αναφέρεται λεπτομερώς με το περιεχόμενό του .

Χρειάζεστε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες ; Συνεχίστε να επιλέγετε στοιχεία και θα ανακαλύψετε τα μυστικά τους για να σας . Χρειάζεστε μια μεγαλύτερη προβολή της ένα μικρό φάκελο ; Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ σε αυτό, και αυτό θα κάνει ζουμ σε όλη την έκταση της προβολής.

Ίσως θέλετε να επικεντρωθεί μόνο σε συγκεκριμένους τύπους αρχείων ... ok . Απλά πληκτρολογήστε τον τύπο αρχείου στο πεδίο φίλτρου ( παράδειγμα : . * Jpg ) και πατήστε enter. Η αναζήτηση θα ξεκινήσει και θα σας δείξει μόνο τα αρχεία JPEG .
Θέλετε να αποκλείσετε τα αρχεία ; Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα αρχικό σωλήνα πριν από το φίλτρο ( παράδειγμα : | . * Jpg ) και πατήστε enter . Η αναζήτηση θα δείξει τα πάντα , αλλά τα αρχεία JPEG .

Εάν θέλετε να προσθέσετε ετικέτα στα αρχεία για να μπορείτε να τα παρακολουθείτε. Τέσσερα χρώματα είναι διαθέσιμα . Απλά τοποθετείτε το ποντίκι σε ένα αρχείο και πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL +1 για να επισημάνετε το κόκκινο . Υπάρχουν , επίσης, τα κλειδιά για τις κίτρινες, πράσινες και μπλε ετικέτες . Χρησιμοποιήστε τα όπως εσείς επιθυμείτε . Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τις ετικέτες ( π.χ. :: κόκκινο θα δείξει μόνο τα αρχεία με κόκκινη ετικέτα , : θα δείξει όλα τα σημειωμένα αρχεία και ούτω καθεξής ) . Μπορείτε επίσης να εξαιρέσετε σημειωμένα αρχεία ( π.χ. : | : κόκκινο , θα αποκλείσει κάθε κόκκινη ετικέτα αρχείων )

Θέλετε να μάθετε αν έχετε παλιά αρχεία ; Πληκτρολογήστε την κατάσταση στον τομέα του φίλτρου ( παράδειγμα : > 2 χρόνια ) και η αναζήτηση θα αντιδράσει αναλόγως .

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε για το μέγεθος του αρχείου , την ημερομηνία αρχείου και να συνδυαστούν όλα τα φίλτρα
( . παράδειγμα : * jpg ? > 1mb ? < 3 μηνών ? | : κίτρινο )

Μόλις έχετε το αποτέλεσμά σας , μπορείτε να παράγετε μια έκθεση κειμένου χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη Ενότητα εξαγωγών . Μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμη και τη διάταξη της αναφοράς ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας .Portable Version
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή