Πρόκειται για την απόλυτη εφαρμογή διαχείρησης της μουσικής σας.
Ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής , οργάνωσης , μετατροπής και πολλών άλλων χαρακτηριστικών
που θα κάνει τη μουσική σας , σκέτη απόλαυση...Απλά δοκιμάστε το!!!


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	groovymediaplayer.jpg 
Προβολές: 7 
Μέγεθος: 101,7 KB 
ID: 3437

Είναι η τέλεια εφαρμογή μουσικής διαχείρισης με δροσερή εμφάνιση και ένα στεφάνι από χαρακτηριστικά . Έχει συνεχή ροή στο Διαδίκτυο , συνεχή αναπαραγωγή , mp3 σε wav λειτουργία μετατροπής καθώς και ένα σωρό άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά . Δεν είναι ένα πρόγραμμα πόρων και περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο ID3 editor για να μπορούν τα αρχεία ήχου μετονομαστούν και να τροποποιηθούν πιο εύκολα .

Εκτός από τα μοναδικά χαρακτηριστικά και ένα προηγμένο επεξεργαστή playlist Player προσφέρει οποιαδήποτε από τις βασικές λειτουργίες που θα περίμενε κανείς κανονικά από ένα audio player : ελαχιστοποίηση στο δίσκο του συστήματος , πάντα στην κορυφή , έξοδο μετά από το παιχνίδι , και ένα σωρό άλλα που θα μάθετε γρήγορα .

Τα 8 -band EQ του προγράμματος συγχωνεύονται σε κύριο παράθυρο ώστε να μπορείτε εύκολα να υπάρχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις της συχνότητας ανά πάσα στιγμή (μην ανησυχείτε είναι μικρές και έτσι δεν θα σας ενοχλεί ) .

Αν θέλετε να πάρετε πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από την playlist σας, υπάρχει αφθονία του " δωματίου " για να μετακινήσετε και να καλύφθούν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε : μπορείτε να συμπεριλάβετε κριτήρια όπως τον τίτλο , καλλιτέχνη, άλμπουμ , έτος , αριθμός κομματιού , το είδος , το μήκος και περισσότερα .

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κύλισης για την προβολή τίτλων .

Από την εγκατάσταση αυτή πραγματικά είναι όλα σχετικά με την ευκολία χρήσης . Η εύχρηστη drag and drop λειτουργία , κλικ στο κουμπί Ctrl , κλικ στην επιλογή Shift κλικ ή χρήση Del παρέχονται επίσης . Το πρόγραμμα έρχεται με την ικανότητά του να εκτελεί mp3 σε wav μετασχηματισμούς . Απλά πρέπει να καθορίσετε την αντίστοιχη έξοδο στο παράθυρο ρυθμίσεων και αφήστε το app να σας καταπλήξει .

Ορίστε μια καλή διαμόρφωση και θα έχετε μια μεγιστοποίηση της απόδοσης από το πρόγραμμα που είναι σε θέση να κάνει πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών FLAC , AAC , MP4 , WMA και άλλες μορφές .
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή