Ενα χρησιμο προγραμμα καθαρισμου και επιδιορθωσης του συστηματος σας

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	glary.gif 
Προβολές: 11 
Μέγεθος: 47,6 KB 
ID: 4117

Είναι ένα δωρεάν λογισμικό με έναν καθαριστή για το μητρώο και το δίσκο ,προσφέροντας προστασία της ιδιωτικής ζωής, του επιταχυντή επιδόσεις και καταπληκτικά πολυλειτουργικά εργαλεία. Μπορεί να καθορίσει σφάλματα μητρώου που είναι επίμονα, να σκουπίσετε διάφορα clutters και να επιτύχετε βελτιστοποίηση της ταχύτητας διαδυκτίου, εξασφαλίζοντας διαφύλαξη εμπιστευτικών αρχείων με ατυτόχρονη διατήρηση μέγιστης απόδοσης.
Είναι σχεδιασμένο τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. Φιλικό προς το χρήστη μενού, εμφανίζει σαφείς και λεπτομερείς οδηγίες. Για τους αρχάριους, όλες οι εργασίες μπορούν να γίνουν μόνο με 1 ή 2 κλικ, ενώ για τους επαγγελματίες, άφθονες επιλογές είναι διαθέσιμες.
Για να αποκαλέσετε αυτό το πρόγραμμα χρήσιμο θα πρέι να γνωρίζεται ότι η κατάσταση στον υπολογιστή σας είναι δραματική. Ελπίζει να γίνει φίλος σας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με προγράμματα one-stop-shop για τη βελτιστοποίηση και τη διατήρηση του υπολογιστή σας για καλύτερη απόδοση.

Το πρόγραμμα αποτελείται από:
Clean Up & Repair : Disk Cleaner, Registry Cleaner, Shortcut Fixer, Uninstall Manager
Optimize & Improve : Startup Manager (μπορούμε να ορίσουμε και χρονοκαθυστέρηση στις εκκινήσεις μας, για να μην υπερφορτώνουμε το σύστημα κατά την εκκίνηση του) , Memory Optimizer, Context Menu Manager, Registry Defrag
Privacy & Security : Tracks Eraser, File Shredder, File Undelete, File Encrypter and Decrypter
Files & Folders : Disk Analysis (μας δείχνει πόσο χώρο πιάνουν οι φάκελοι στον υπολογιστή μας), Duplicate Files Finder ( διπλές φωτογραφίες, τραγούδια, αρχεία τέλος!!!), Empty Folders Finder, File Splitter and Joiner
Systems Tools : Process Manager, Internet Explorer Assistant(συντήρηση IE), Windows Standard Tools.

Πλατφόρμα: Windows 7, 2000, XP, Vista. 32/64bit version.


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή