Ενα χρησιμο εργαλειο για τη συντήρηση της registry

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	eusing.jpg 
Προβολές: 16 
Μέγεθος: 94,8 KB 
ID: 4055

Λογισμικό επισκευής ληξιαρχείων που σας επιτρέπει να καθαρίσετε και να επισκευάσετε με ασφάλεια προβλήματα μητρώου με μερικά μόνο κλίκ του ποντικιού.Ο επεξεργαστής είναι ένα κρίσιμο μέρος του Συστήματος σας . Τα προβλήματα σχετικά με την λειτουργία του υπολογιστή σας σχετικά με το μητρώο των Windows είναι μια κοινή αιτία της αποτυχίας ανταπόκρισης των Windows (crashes) . Ένα σφάλμα στον επεξεργαστή μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους , συμπεριλαμβανομένων των αναφορών που άφησαν πίσω τους κάποια προγράμματα μετά την απεγκατάσταση. Λανθασμένη απομάκρυνση του λογισμικού ή ακόμα και να λείπουν ή να είναι κατεστραμμένοι οδηγοί υλικού . Επίσης μπορεί να προέρχεται κι απο ορφανά προγράμματα εκκίνησης .

Αυτό το πρόβλημα θα αυξήσει σημαντικά το μέγεθος του μητρώου και θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας , επειδή τα Windows θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να φορτώσουν , αναζητήσουν , και να διαβάσουν δεδομένα από το Cleaner Registry . Το προγραμμα αυτό θα ανιχνεύει το ληξιαρχείο παραθύρων σας για άκυρες ή παρωχημένες πληροφορίες και θα παρέχει μια λίστα των σφαλμάτων που θα βρεί. Μετά τον καθορισμό των άκυρων καταχωρήσεων , το σύστημά σας θα είναι πιο σταθερό και θα μπορεί να τρέξει πιο γρήγορα .

Για μέγιστη ασφάλεια , το πρόγραμμα θα κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας των επισκευασμένων δεδομένων . Έτσι θα είναι σε θέση να αποκαταστήσει τις αλλαγές που έγιναν με τη χρήση του λογισμικού επιλέγοντας Επαναφορά μητρώου backup . Όλα τα προιόντα λογισμικού της εταθρίας μας είναι απαλλαγμένα από spyware και adware .


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή