Ελεγχει ολες τις διεργασιες που τρεχουν στο pc σας !

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	auslogics.jpg 
Προβολές: 15 
Μέγεθος: 88,8 KB 
ID: 4057

Αυτό είναι ένα εργαλείο που δείχνει τις εφαρμογές , τις διαδικασίες που εκτελούνται σε ένα σύστημα στη CPU , στο δίσκο και κατά τη χρήση του δικτύου .

Δείχνει πόσο CPU , RAM , χρήσης δίσκου ή εύρος ζώνης στο Internet χρησιμοποιείται από τις διαδικασίες που εκτελούνται στον υπολογιστή σας . Σε αντίθεση με το έργο του διαχειριστή της Microsoft , το εργαλείο αυτό δείχνει, επίσης, τις υπηρεσίες και τα ανοιχτά αρχεία . Αυτό δείχνει καθαρά ποια προγράμματα διατηρούν και ποια αρχεία, ανοιχτά . Στη συνέχεια, μπορεί να δείξει προγράμματα απατεώνων , όπως Trojans καθώς επίσης και μέσα στο explorer.exe , ένα νόμιμο πρόγραμμα . Τα στοιχεία σχετικά με τις υπηρεσίες του συστήματος θα μπορούσαν να είναι πολύ χρήσιμα . Ορισμένα από αυτά , τα οποία μπορεί να μην χρησιμοποιούνται καθόλου , μπορούν να κρατήσουν την κατανάλωση σημαντικών πόρων του συστήματος και να σας κάνουν το σύστημα να επιβραδύνει .

Αν θέλετε να δείτε μόνο τις εφαρμογές που εκτελούνται , ή τις διαδικασίες ή τη λειτουργία των υπηρεσιών , που ενεργοποιούνται μέσω κλικ μπορείτε να τα δείτε από την διεπαφή. Θα μπορούσατε να πάρετε μια άποψη των κλειδωμένων αρχείων και ότι θα πρέπει να σας πει ποια εφαρμογή / διεργασία κλειδώνει το αρχείο και αν είναι νόμιμο . Σε όλους αυτούς τους τρόπους προβολής μπορείτε να πάρετε μια ένδειξη εάν η εφαρμογή / διεργασία είναι αξιόπιστη ή όχι.


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή