Εργαλειο εντοπισμου και απομακρυνσης rootkit

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Sophos_anti_rootkit.jpg 
Προβολές: 22 
Μέγεθος: 9,9 KB 
ID: 4344


Σάρωση για Rootkit, ανίχνευση και αφαίρεση

Αυτό το ελεύθερο λογισμικό σαρώνει, ανιχνεύει και αφαιρεί κάθε rootkit που είναι κρυμμένο στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης rootkit.
Αυτού του είδους κακόβουλο λογισμικό μπορεί να κρύβεται στους υπολογιστές και να περάσει απαρατήρητο από το λογισμικό προστασίας από ιούς.
Αν και οι νέοι ιοί μπορεί να προληφθούν από μόλυνση του συστήματος, αν είχατε κάποιο antivirus ήδη εγκατεστημένο, θα μπορούσαν να μην αποκαλυφθούν ποτέ.
Η αφαίρεσή τους, χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητα του συστήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πρέπει να γίνει με προσοχή.

Απλοποιημένη διαχείριση
Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα, τα πράγματα γίνονται εύκολα. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε απλή γραφική διεπαφή του χρήστη ή να το εκτελέσετε από τη γραμμή εντολών, μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα και να αφαιρέστε τυχόν rootkits στον υπολογιστή σας.

Ευχρηστία
Παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, με την αξιόπιστη ανίχνευση και άρση κάθε ύποπτου λογισμικού που πιθανά να είναι κρυμμένο στο σύστημά σας.

Μείνετε ελεύθεροι κακόβουλου λογισμικού
Σαν μέρος της πλήρους προστασίας των υπολογιστών, η Sophos Endpoint Security Security and Data Protection παρέχει ολοκληρωμένη λειτουργικότητα ανίχνευσης που αφαιρεί και αποτρέπει τους ιούς που έχουν εγκατασταθεί στα desktops, laptops και servers.

Απαιτήσεις συστήματος
Υποστηρίζονται τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10
Windows Server 2003
Windows Server 2008
64-bit platforms
It requires a minimum of 128 Mb RAM.


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή