Είναι μια εφαρμογή όλα-σε-ένα που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ήχου και βίντεο
εξοπλισμένο με ένα κώδικα που έχει ως αποτέλεσμα ότι παίζει τα πάντα, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάθε codecs.
Τέλος , αναπαράγει αρχεία βίντεο σε συμπιεσμένη μορφή (RAR) χωρίς να απαιτείται η αποσυμπίεση τους...Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	dnldImg198x166_1319455773.jpg 
Προβολές: 46 
Μέγεθος: 18,3 KB 
ID: 1905Πρόκειται για ένα λογισμικό που στοχεύει να είναι όλα σε ένα media player που παρέχει μια μεγάλη εμπειρία ήχου και βίντεο. Η αναπαραγωγή βίντεο βασίζεται σε Videolan πελάτη (VLC) , κωδικός που οδηγεί σε ότι παίζει τα πάντα χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κωδικοποιητών. Συνδέεται σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων υποτίτλων, βρίσκει υπότιτλους που είναι μια τέλεια τακτοποίηση για τα μέσα ενημέρωσης που αναπαράγονται. Παίζει RAR-αρχεία χωρίς πρώτα την εξαγωγή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Για αναπαραγωγή DVD και CD ήχου. Διαθέτει ένα ελκυστικό δέρμα, μερικές ωραίες απεικονίσεις ήχου. Τέλος, μπορεί να παίξει σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να ρίξετε σε αυτό: AVI, MPEG, MGEG-AVC, WMV, MOV, MKV, quicktime, matroska, divx, xvid, H264, MP3, WMA, OGG αρχεία και πολλά άλλα.

Πλεονεκτήματα:

- Παίζει σχεδόν όλους τους τύπους πολυμέσων χωρίς την ανάγκη για εγκατάσταση οποιωνδήποτε χωριστών codecs
- Συνδέεται σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων υποτίτλων, βρίσκει υπότιτλους που είναι μια τέλεια τακτοποίηση για να παίξειόλα τα μέσα ενημέρωσης
- Παίζει RAR-αρχεία χωρίς πρώτα την εξαγωγή των μέσων μαζικής ενημέρωσης
- Όμορφες απεικονίσεις μουσικής
- Αναπαράγει DVD και CD ήχου


Πληροφορία Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Α
Απαιτήσεις Συστήματος: Windows NT/2000/2003/XP/Vista/7
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή