Το ιδανικό εργάλείο μετατροπής αρχείων midi σε μορφή wav ή mp3 με λίγα μόνο κλίκ....

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	meowmidi.jpg 
Προβολές: 6 
Μέγεθος: 55,6 KB 
ID: 3778


Πρόκειται για ένα μετατροπέα midi σε wav/mp3 . Χρησιμοποιεί αρχεία sf2 (soundfonts) και είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο εύκολο στη χρήση από το MidiMeow. Με το MeowMidi2Mp3 μπορείτε επίσης να διαβάσετε αρχεία Kar.


Για να μετατρέψετε ένα αρχείο midi, θα πρέπει να το προσθέσετε στη λίστα αρχείων και να κάνετε κλικ στο "Μετατροπή". Το λογισμικό θα πρέπει τώρα να έχει έναν κατάλογο όπου θα αποθηκεύονται τα αρχεία σας και αρχίζει η μετατροπή. Το όνομα κάθε αρχείου δημιουργείται αυτόματα ξεκινώντας από το όνομα του αρχικού αρχείου midi.

Αφαιρέστε την ποσότητα ρεκόρ, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τη χρήση ενός μετρητή στα δεξιά της οθόνης. Οι επιλογές της μετατροπής είναι στο μενού "Παράμετροι":


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	meowmidi parametres.jpg 
Προβολές: 12 
Μέγεθος: 25,3 KB 
ID: 3779

Ο όγκος ρεκόρ που επιλέγετε υποτίθεται ότι είναι η μέγιστη ένταση που μπορεί να έχει ένας ήχο στο αρχείο , αλλά αυτό ισχύει μόνο αν επιλέξετε " Κανονικοποίηση " ( βλέπε παραπάνω ) . Αν δεν επιλέξετε " Κανονικοποίηση " , το λογισμικό δεν κάνει βαθμονόμηση του ήχου και σε αυτή την περίπτωση το λογισμικό υποθέτει ότι ο μέγιστος όγκος του midi αρχείου είναι 100 % ( αυτό είναι συνήθως λάθος, αλλά δεν είναι μια μεγάλη υπόθεση ) . Εάν επιλέξετε " Ομαλοποίηση " δεν χρησιμοποιεί την ένταση του ήχου που είναι μεγαλύτερη από 100 % , επειδή μπορεί να παράγει ήχους θορυβώδη τοπικά ( επίδραση του κορεσμού ) .

Εάν δεν ρυθμίσετε το λογισμικό , θα εξοικονομήσετε μερικά δευτερόλεπτα για κάθε μετατροπή .

Η " Karaoke" η επιλογή σας επιτρέπει να διαβάσετε τα αρχεία καραόκε με τις σχετικές τους στίχους τους . Αυτή η επιλογή είναι άχρηστη κατά τη διάρκεια της μετατροπής .

Σημειώστε ότι με αυτό το λογισμικό , δεν χρειάζεται να μετατρέψετε τα αρχεία για να ακούσετε τι πρέπει να πάρετε μετά από μια μετατροπή . Στην πραγματικότητα θα μπορούσε να παίξει μόνο midi αρχεία με το λογισμικό άμεσα . Θα παρατηρήσετε , αν διαβάσετε ένα αρχείο midi μέσα από το λογισμικό ότι ο ήχος που παίρνετε δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τον ήχο που θα μπορούσατε να πάρετε από την κάρτα ήχου σας . Η συμπεριφορά αυτή σχετίζεται με το γεγονός ότι τα midi αρχεία πρέπει να ερμηνευθούν με το λογισμικό που γίνεται με ένα αρχείο SF2 και όχι με το κομμάτι synthesizer της κάρτας ήχου σας . Ένα αρχείο SF2 είναι βασικά μια τράπεζα ηχητικών δειγμάτων .Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή