Σας επιτρέπει να καθαρίσετε εύκολα τα αρχεία και τις καταχωρήσεις μητρώου που δημιουργούνται αυτόματα
από το λειτουργικό σύστημα των Windows κατά τη διάρκεια της κανονικής εργασίας του υπολογιστή σας.


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	cleanafterme.gif 
Προβολές: 15 
Μέγεθος: 19,0 KB 
ID: 4076


Περιγραφή
Σας επιτρέπει εύκολα να καθαρίσετε τα αρχεία και τις καταχωρήσεις μητρώου που δημιουργούνται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα των Windows κατά τη διάρκεια της τακτικής εργασίας του υπολογιστή σας.
Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να καθαρίσετε τα cookies / history / cache / κωδικούς πρόσβασης του Internet Explorer, ή Πρόσφατους φακέλους, καταχωρήσεις μητρώου που καταγράφουν το τελευταίο άνοιγμα αρχείων, το προσωρινό φάκελο των Windows, τα αρχεία καταγραφής συμβάντων, τον κάδο ανακύκλωσης και περισσότερα.

Πρόκειται για μια φορητή εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το τρέχετε χωρίς εγκατάσταση και χωρίς να αφήνει ίχνη στο μητρώο.
Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε αυτό το πρόγραμμα από ένα USB flash drive: Για να το κάνετε αυτό, απλά αντιγράψτε το εκτελέσιμο αρχείο του προγράμματος (CleanAfterMe.exe) στη μονάδα flash USB, και τρέξτε το από εκεί.

Χρήση προγράμματος
Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα , απλά εκτελέστε το εκτελέσιμο αρχείο - CleanAfterMe.exe
Στο κύριο παράθυρο του προγράμματος, μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να καθαρίσετε, επιλέγοντας τα επιθυμητά στοιχεία. Πρέπει να διαβάσετε την περιγραφή του κάθε στοιχείου καθαρισμού πριν από την επιλογή αυτή, έτσι δεν θα σβήσετε κάτι που θέλετε να κρατήσετε. Για ορισμένα από τα στοιχεία καθαρισμού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουμπί 'Άνοιγμα', για να δείτε το φάκελο ή το κλειδί μητρώου που πρόκειται να καθαριστεί.

Αφού επιλέξετε τα επιθυμητά στοιχεία που θέλετε να καθαρίσετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί 'Εμφάνιση αναφοράς καθαρισμού ». Όταν χρησιμοποιείτε αυτή την επιλογή, θα σας δείξει τη λίστα όλων των αρχείων και των τιμών μητρώου που πρόκειται να διαγραφούν, αλλά χωρίς στην ουσία να καθαρίσει τίποτα.
Μετά ψάξτε στη λίστα καθαρισμού και θα δείτε ότι όλα είναι εντάξει, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού κάνοντας κλικ στο κουμπί των «Clean Επιλεγμένα αντικείμενα".


Απαιτήσεις Συστήματος
This utility works under Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, and Windows Vista.


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή

εδω το αρχειο ελληνικης γλωσσας
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή