Έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους υπολογιστές με windows μια ιδανική πλατφόρμα για τη λειτουργία
και την εμφάνιση εφαρμογών πολυμέσων πλούσια σε στοιχεία, όπως η πλήρη έγχρωμα γραφικά, βίντεο, 3D animation, και πλούσιο ήχο.


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	directx9c.jpg 
Προβολές: 51 
Μέγεθος: 23,8 KB 
ID: 1348

Είναι μια ομάδα τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τους υπολογιστές που βασίζονται στα Windows, μια ιδανική πλατφόρμα για τη λειτουργία και την εμφάνιση εφαρμογών η οποία είναι πλούσια σε πολυμεσικά στοιχεία όπως γραφικά πλήρους χρώματος, βίντεο, 3D animation, και πλούσιο ήχο. Περιλαμβάνει υποστήριξη για Pixel Shader και Vertex Shader 3.0, μαζί με πολλά νέα χαρακτηριστικά σε όλες τις τεχνολογίες, οι οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν APIs του προγράμματος. Αυτό το στοιχείο λήψης, παρέχει το πρόγραμμα αναδιανομής του τελικού χρήστη όπου οι προγραμματιστές μπορούν να περιλαμβάνουν με τα προϊόντα τους. Η άδεια χρήσης αναδιανομής καλύπτει τους όρους υπό τους οποίους οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα αναδιανομής.

Αυτή η έκδοση είναι για τα Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7. Είναι εκτέλεσης δεν μπορεί να απεγκατασταθεί. Συνιστάται οι χρήστες των Windows να δημιουργήσουν ένα σημείο «επαναφορά του συστήματος« πριν την εγκατάσταση.

Αυτό το πακέτοδιατίθεται στις εξής Γλώσσες: Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Czech, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese (Brazil), Russian, Swedish, and English.

Λειτουργικά Συστήματα: Windows 2000/XP/2003/Vista/7


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή