Το πρόγραμμα διευκολύνει ακόμα περισσότερο την οργάνωση των φωτογραφιών σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	picasa.gif 
Προβολές: 0 
Μέγεθος: 57,0 KB 
ID: 8189


Χρησιμοποιήστε τις εκπληκτικές δυνατότητες επεξεργασίας του Picnik στη φωτογραφία σας και αποθηκεύστε την στο Picasa. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια ταινία Face Movie χρησιμοποιώντας τα πορτρέτα σας.
Σε αυτήν τη νέα έκδοση, θα βρείτε επίσης ένα βελτιωμένο πλαίσιο ιδιοτήτων, καθώς και την επιλογή μαζικής μεταφόρτωσης, που σας επιτρέπει να μεταφορτώσετε ολόκληρη τη συλλογή φωτογραφιών σας.Νέες λειτουργίες
Face Movie: Έχετε αναλάβει τη δημιουργία μιας προβολής διαφανειών για ένα πάρτι γενεθλίων ή έναν γάμο. Όμως έχετε μόνο δύο μέρες στη διάθεσή σας και διάφορες ομαδικές φωτογραφίες. Μην πανικοβάλλεστε. Με τη νέα λειτουργία Face Movie, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα μια προβολή διαφανειών με πρωταγωνιστή το τιμώμενο πρόσωπο και με εφέ μετάβασης, μουσική και λεζάντες.

Μαζική μεταφόρτωση: Διαχείριση και οργάνωση των φωτογραφιών σας -- Βελτιώσαμε τη λειτουργία μεταφόρτωσης και πλέον έχετε τη δυνατότητα να μεταφορτώσετε ταυτόχρονα πολλά λευκώματα στα Λευκώματα Ιστού. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε λευκώματα, να αλλάξετε το μέγεθος μεταφόρτωσης, την ορατότητα ή την κατάσταση συγχρονισμού των φωτογραφιών που υπάρχουν ήδη στα Λευκώματα Ιστού.

Επεξεργασία στο Picnik: Χαρίστε στις φωτογραφίες σας λίγη από τη μαγεία του Picnik επιλέγοντας το στοιχείο Επεξεργασία στο Picnik που βρίσκεται στην καρτέλα Βασικά εφέ. Το Picnik είναι ένα εύκολο και πανίσχυρο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε γρήγορα τις φωτογραφίες σας, να τις μοιραστείτε και να τις αποθηκεύσετε στα Λευκώματα Ιστού Picasa, μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Πλαίσιο ιδιοτήτων: Εκτός από δεδομένα EXIF, υποστηρίζει πλέον και δεδομένα XMP. Τα δεδομένα εικόνας περιέχονται στο πλαίσιο ιδιοτήτων μαζί με τα Μέρη Google και τις ετικέτες. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες για να δείτε ακριβώς ποιες ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής χρησιμοποιήσατε κατά τη λήψη της φωτογραφίας.


OS: Windows XP/2003/Vista/7


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή