Ενα ευελικτο προγραμμα για να διαχειριστείτε τα αρχεια σας και να κρατησετε backup
ειτε τοπικα , ειτε εντος δικτυου


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	cobian.jpg 
Προβολές: 15 
Μέγεθος: 71,4 KB 
ID: 4062

Πρόκειται για ένα multi-threaded πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προγραμματισμό και να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας από τα αρχεία και τους καταλόγους σας από την αρχική τους θέση σε άλλους καταλόγους / δίσκους στον ίδιο υπολογιστή ή σε άλλους υπολογιστές στο δίκτυό σας. FTP αντιγράφων ασφαλείας υποστηρίζεται επίσης και στις δύο κατευθύνσεις (download και upload).

Υπάρχει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: την εφαρμογή και την εξυπηρέτηση. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί πολύ λίγους πόρους και μπορεί να τρέχει στο παρασκήνιο στο σύστημά σας, ελέγχοντας το χρονοδιάγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και την εκτέλεση των αντιγράφων ασφαλείας σας όταν είναι απαραίτητο.

Δεν είναι μια συνηθισμένη εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: αντιγράφει μόνο τα αρχεία και τους φακέλους σας σε πρωτότυπη ή συμπιεσμένη μορφή σε άλλο προορισμό, δημιουργώντας ένα αντίγραφο ασφαλείας, ως αποτέλεσμα. Έτσι το πρόγραμμα μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως "Χρονοδιάγραμμα για τα αντίγραφα ασφαλείας". Υποστηρίζει διάφορες μεθόδους συμπίεσης και ισχυρή κρυπτογράφηση.
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή