Ένα πολύ απλό και συνάμα πολύ ισχυρό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων
το οποίο καταναλώνει πολύ λίγους πόρους του συστήματος σας...


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	avi to mp4.gif 
Προβολές: 16 
Μέγεθος: 13,6 KB 
ID: 3815

Δωρεάν Λογισμικό για μετατροπή από AVI σε MP4

Ένα δωρεάν, αλλά ισχυρό λογισμικό που μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία βίντεο AVI σε MP4 ( MPEG4 ) ,τα οποία όχι μόνο θα υποστηρίξουν AVI ( AVI , DivX , Xvid ), μορφές βίντεο ( . Avi ) , αλλά και WMA , MOV , H.264 , MPEG1 / MPEG2 μορφές βίντεο . Με γρήγορη ταχύτητα μετατροπής , τώρα μπορείτε να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο για τη φορητή σας συσκευή σε μια στιγμή ,ώστε να μπορεί να παίξει μια ταινία MP4 .

Η χρήση του είναι πολύ εύκολη , μην ανησυχείτε για τις τυχόν κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές , στο λογισμικό αυτό έχουν συμπεριληφθεί σχεδόν δημοφιλή codecs βίντεο . Κάντε κλικ στην επιλογή [ Open] για να ανοίξετε το αρχείο βίντεο με κατάληξη. Avi . Το πρόγραμμα θα δημιουργήσει μία προεπιλεγμένη έξοδο MP4 αρχείου ( μπορείτε να κάνετε κλικ στο " Αποθήκευση ως " για να αλλάξει αυτό ) , στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να ξεκινήσει η μετατροπή της προόδου , ​​ακριβώς εκείνη τη στιγμή , το πρόγραμμα μπορεί να δημιουργήσει ένα αρχείο MP4 βίντεο , όπου το πλάτος βίντεο , το ύψος ,η ποιότητα θα είναι ίδια με την πηγή .Είναι ένα πολύ απλό αλλά χρήσιμο εργαλείο βίντεο .

Για νέο χρήστη , αν το βίντεο σας είναι άλλη μορφή , μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο αρχείου στο [ Άνοιγμα αρχείου ] διαλόγου , μπορείτε να βρείτε τους τύπους των βίντεο τα οποία περιλαμβάνουν : WMV αρχεία βίντεο ( * wmv . ) , MOV αρχεία βίντεο ( * mov ). , RM αρχεία βίντεο ( * . rm) και MPEG αρχεία ( * . mpg) , και αν το βίντεο δεν είναι ένας από αυτούς τους τύπους αρχείων , μπορείτε να επιλέξετε το " όλα τα αρχεία ( * . * ) " για να δείτε όλα τα αρχεία .

Κύρια Χαρακτηριστικά του προγράματος:
* Easy to use and user friendly interface.
*100% compatible for Windows Vista, work fine with Windows XP, Vista and Windows 7 (32bits and 64bits).
*Convert video files to MP4 can be played in MP4, iPod, iPod Touch, iPhone, Mobile phone, PSP, PS3, Zune, Apple TV.
*Support all popular video formats such as AVI, MPEG, MP4, WMV, DivX, Xvid etc to MP4.
*100% FREE software, free for personal use and doesn't use much memory.
*100% CLEAN software, no adware or spyware.

Σημείωση Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η
Λειτουργικά Συστήματα:Windows XP/Vista/7 (32-bit and 64-bit)
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή