Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο κομμάτι λογισμικού,
σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε φωτογραφικά κολάζ και σχεδιαγράμματα λευκώματος μέσα σε λίγα κλικ.


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Collage_FX-Studio.jpg 
Προβολές: 0 
Μέγεθος: 42,5 KB 
ID: 7805

Είναι ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο κομμάτι του λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε φωτογραφικά κολάζ και σχεδιαγράμματα λευκώματος μέσα σε λίγα κλικ.
Μπορεί να μετατρέψει κοινές ψηφιακές φωτογραφίες και τα κείμενα σε εξατομικευμένα, έργα τέχνης, γρήγορα και εύκολα. Μπορεί επίσης να επεξεργαστεί κολάζ με πόρους, όπως ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών, εφέ άσκας, στυλ κείμενα, πλούσια cliparts και διάφορα δροσερά πινέλα.


Εδώ είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά :
Απόλυτη ευκολία χρήσης :
Απλή διεπαφή και σαφή ροή εργασίας σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε καλλιτεχνικές φωτογραφίες ή επαγγελματική εμφάνιση κολάζ φωτογραφιών χωρίς καμία γνώση επεξεργασίας εικόνας .
Κορνίζες φωτογραφιών :
Παρέχει όμορφες εικόνες κορνίζας που μπορείτε να προσθέσετε σε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες σας . Μπορεί επίσης να ενισχύσει τις ταπετσαρίες σας , προσωπικά άλμπουμ , σχέδια , εικόνες ή ιστοσελίδες με κορνίζες φωτογραφιών .
Σχέδιο με πινέλα :
Πώς να δείξετε το δημιουργικό σας ορίζοντα ιδανικά;Σας επιτρέπει να έχετε μια μοναδική εμπειρία για να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες , πολύχρωμες εικόνες , που θα δείξουν πλήρως τη δημιουργικότητά σας .
Αποτελλέσματα με μάσκα:
Έχει επίσης μάσκες που μπορείτε να εφαρμόσετε σε κάθε εικόνα , που σας επιτρέπει να αλλάξετε την άκρη και το σχήμα της κάθε εικόνας .
cliparts :
Τους πιο πολύχρωμους και καλλωπισμούς υψηλής ευκρίνειας μπορείτε να βρείτε στο λογισμικό μας . Με μερικά κλικ του ποντικιού σας , μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα φρέσκα cliparts , τα οποία θα πετάξετε τα δημιουργικά !
Προσθέστε κείμενα με στύλ:
Εκτός από το μέγεθος της γραμματοσειράς και το χρώμα , μπορείτε να εφαρμόσετε ειδικές μορφές κειμένου, όπως σκιές , θαμπάδα , λάμψεις ή ανάγλυφα .
Crop & Βελτιώσεις :
Μπορείτε να περικόψετε τις φωτογραφίες εύκολα , να ρυθμίσετε την αντίθεση , φωτεινότητα, κορεσμός , απόχρωση , γάμμα , κ.λπ. ..
Αναίρεση εργασίας:
Σας παρέχει τη δυνατότητα να αναιρέσετε και να επαναλάβετε τις αλλαγές στις φωτογραφίες σας . Όλες οι λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας έχουν αναιρεθεί .
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή