Χειρίζεται ένα ευρύ φάσμα των υποτίτλων και σας επιτρέπει να καταγράψετε ήχο, βίντεο, και screenshots με πολλούς τρόπους...

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	kmplayer.jpg 
Προβολές: 18 
Μέγεθος: 29,1 KB 
ID: 3739


Ο αναπαραγωγέας παρέχει τόσο τα εσωτερικά όσο και τα εξωτερικά φίλτρα με πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον από την άποψη των συνδέσεων στους άλλους θραύστες , αποκωδικοποιητές , ήχου / βίντεο ενώ μπορεί να μετατρέψει φίλτρα χωρίς να αγωνίζεται με την χρήση του αξιοκρατικού συστήματος DirectShow .

Περιλαμβάνει σχεδόν όλους τους απαραίτητους αποκωδικοποιητές που απαιτούνται για την αναπαραγωγή των πολυμέσων. Επιπλέον , για να λειτουργήσει πέρα από τον περιορισμό της εσωτερικής μνήμης αποκωδικοποιητών , οι εξωτερικοί , όπως εμπορικοι h.264 αποκωδικοποιητές ή αποκωδικοποιητές ήχου CyberLink / InterVideo μπορούν να προσδιοριστούν , έτσι ώστε το KMP να λειτουργεί άριστα από τη δική σας προσαρμογή . Ακόμα κι αν η KMP βασίζεται σε DirectShow δομή , υποστηρίζει Winamp και Quicktime Realmedia . Έτσι, είναι δυνατό να προσδιοριστεί πού να προσπαθήσει να συνδεθεί κατ 'αρχάς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις προτιμήσεις .

Με λίγα λόγια , ο αναπαραγωγέας παρέχει μια ισχυρή υβριδική δομή αποτελεσματική για τη διασύνδεση των διαφόρων φίλτρων directshow , winamp εισόδου & dsp plugin , και των εσωτερικών φίλτρων . Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι έχει τον πλήρη έλεγχο των συνδέσεων του φίλτρου για να αποφευχθεί η αναπαραγωγή πολυμέσων από το να μπερδεύεται .Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή