Χρησιμοποιήστε το για προστασία από ιούς, λογισμικό κατασκοπίας και άλλο επιβλαβές λογισμικό.
Παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο για τους υπολογιστές του σπιτιού ή της μικρής επιχείρησής σας.


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	security essentials.jpg 
Προβολές: 33 
Μέγεθος: 32,3 KB 
ID: 3982

Πληροφορίες
Είναι δωρεάν* και σχεδιάστηκε για απλή εγκατάσταση και ευκολία στη χρήση.
Εκτελείται αθόρυβα και αποτελεσματικά στο παρασκήνιο, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για διακοπές λειτουργίας ή για την πραγματοποίηση ενημερώσεων.

Χρειάζεστε ασφάλεια για την επιχείρησή σας;
Είναι διαθέσιμο για μικρές επιχειρήσεις με έως και 10 υπολογιστές.
Αν η επιχείρησή σας έχει περισσότερους από 10 υπολογιστές, μπορείτε να τους προστατέψετε με το Microsoft System Center 2012 Endpoint Protection.

* Στον υπολογιστή σας πρέπει να εκτελούνται γνήσια Windows, για να εγκατασταθεί το πρόγραμμα.

Τι είναι;
Στο Internet υπάρχουν πολλοί ανεπιθύμητοι εισβολείς, όπως ιοί, δούρειοι ίπποι, ιοί τύπου worm και λογισμικό κατασκοπίας.
Προσφέρει βραβευμένη προστασία από αυτούς τους εισβολείς χωρίς να σας ενοχλεί.

Με βάση τους καλύτερους εμπνευστές και την ισχυρότερη τεχνολογία
Έχει δημιουργηθεί για ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις, αλλά βασίζεται στην ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Microsoft για την προστασία τεράστιων επιχειρήσεων (προϊόντα ασφάλειας όπως το Microsoft Forefront, το Εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού και το Windows Defender). Διαθέτουμε μια ολόκληρη ομάδα που παρακολουθεί για νέες απειλές και ανακαλύπτει νέους τρόπους για να τις εκμηδενίσει.
Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική αναγνώριση της οποίας έτυχε το προϊόν που προσφέρουμε: το βραβείο VB100 από το Virus Bulletin Ltd., την πιστοποίηση Checkmark Certification από τη West Coast Labs, καθώς και πιστοποίηση από την ICSA Labs.
Εύκολη λήψη, εύκολη χρήση γίνεται δωρεάν* και εύκολα. Αφού το εγκαταστήσετε, το λογισμικό ενημερώνεται αυτόματα μία φορά την ημέρα. Συνεχώς εντοπίζουμε νέες απειλές και διατηρούμε τον υπολογιστή σας ενημερωμένο, για να σας προστατέψουμε. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.
Χρησιμοποιεί τους χρωματικούς κώδικες πράσινο, κίτρινο και κόκκινο, για να καθορίσει την κατάσταση ασφάλειας του υπολογιστή σας, καθώς και ένα εικονίδιο με χρωματική κωδικοποίηση στη γραμμή εργασιών, το οποίο σας ενημερώνει με μια ματιά, αν χρειάζεται την προσοχή σας. Είναι απλό: όταν το χρώμα είναι πράσινο, όλα είναι εντάξει. Ωστόσο, αν υπάρχει απειλή με κόκκινο ή κίτρινο χρώμα, θα σας ειδοποιήσει και θα σας συστήσει τι να κάνετε (μπορείτε να δράσετε απευθείας από την περιοχή ειδοποιήσεων, χωρίς να πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο στην εφαρμογή).
Αθόρυβη εκτέλεση που δεν επηρεάζει τις επιδόσεις του υπολογιστή
Εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο. Θα ειδοποιείστε μόνο όταν υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Όταν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή σας ή είστε απασχολημένοι, μπορεί να εκτελέσει την προεπιλεγμένη ενέργεια από μέρους σας και μπορείτε να ανοίξετε το πρόγραμμα αργότερα, για να εξετάσετε ή να αναιρέσετε αυτές τις ενέργειες, αν θέλετε.
Είναι αποτελεσματικό και δεν πιάνει χώρο. Οι σαρώσεις και οι ενημερώσεις έχουν προγραμματιστεί για να εκτελούνται όταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε αδράνεια και το λογισμικό λειτουργεί με τρόπο ώστε ο υπολογιστής σας να εξακολουθεί να είναι γρήγορος όταν το χρησιμοποιείτε. Με αυτόν τον τρόπο καθίσταται φιλικό προς κάθε είδος υπολογιστή, τον παλιό σας επιτραπέζιο υπολογιστή, τον νέο σας επιτραπέζιο υπολογιστή, τον φορητό υπολογιστή, καθώς και τον μικρό υπολογιστή τύπου netbook.Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή