Όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για το Internet, σε μια και μοναδική εφαρμογή.
Web browser, ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μία εφαρμογή για chat μέσω IRC
και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ιστοσελίδων για την παραγωγή των δικών σας ιστοσελίδων...Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	seamonkey.jpg 
Προβολές: 10 
Μέγεθος: 63,1 KB 
ID: 3353

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	seamonkeymail.jpg 
Προβολές: 10 
Μέγεθος: 58,3 KB 
ID: 3354


Web -browser , προηγμένo e -mail , newsgroup , IRC chat, και η επεξεργασία HTML γίνεται απλή - όλες οι ανάγκες σας στο Internet σε μία εφαρμογή .

Είναι μια προσπάθεια της κοινότητας για την ανάπτυξη της σουίτας εφαρμογών internet all-in -one . Μια τέτοια σουίτα λογισμικού προηγουμένως έγινε δημοφιλή από την Netscape και το Mozilla , και το έργο αυτό συνεχίζει να αναπτύσσεται και να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα με αυτή την ιδέα . Περιέχει ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Internet , e-mail και newsgroup client με το συμπεριλαμβανόμενο αναγνώστη web , επεξεργαστή HTML , IRC chat και τα εργαλεία ανάπτυξης ιστοσελίδων . Με όλα αυτά είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει προχωρημένους χρήστες , προγραμματιστές και εταιρικούς χρήστες .

Κάτω από το καπό , που χρησιμοποιεί πολύ το ίδιο πηγαίο κώδικα του Mozilla τροφοδοτεί τέτοιες επιτυχημένες αδελφές εφαρμογές όπως Firefox , Thunderbird , Camino , Sunbird και Miro . Νομική υποστήριξη παρέχεται από το Ίδρυμα Mozilla .

Έχει κληρονομήσει την επιτυχημένη all-in -one έννοια του αρχικού Netscape Communicator και συνεχίζει αυτή τη γραμμή προϊόντων με βάση το σύγχρονο , cross-platform όπου η αρχιτεκτονική του παρέχεται από το έργο Mozilla .
• Το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή απόδοσης και πλατφόρμα εφαρμογών ως αδελφό του Mozilla Firefox , με δημοφιλή χαρακτηριστικά , όπως η περιήγηση με καρτέλες , την ανίχνευση , φραγή popup, έξυπνη γραμμή διευθύνσεων , αλλά σας βοηθάει να βρείτε κατά την πληκτρολόγηση και πολλά άλλες λειτουργίες για μια ομαλή εμπειρία στο διαδύκτιο .
• Με το Mozilla Thunderbird διαθέτει προσαρμοστικό φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας , ετικέτες και προβολές αλληλογραφίας , web feeds ανάγνωση , καρτέλες μηνυμάτων , πολλαπλούς λογαριασμούς , S / MIME , βιβλία διευθύνσεων με την υποστήριξη LDAP και είναι έτοιμη τόσο για ιδιωτική και εταιρική χρήση .
• Σαν Πρόσθετα στοιχεία περιλαμβάνει ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας HTML , το IRC chat, εφαρμογή ChatZilla και τα εργαλεία ανάπτυξης ιστοσελίδων , όπως το DOM Inspector και ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων JavaScript .
• Αν αυτά δεν είναι ακόμα αρκετά , μπορεί να επεκταθεί με πολλές Add- Ons που παρέχουν πρόσθετη λειτουργικότητα και προσαρμογή για μια πλήρη εμπειρία του Internet .

Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή