Το διαδυκτιο εχει μπει στην ζωη μας για τα καλα, ο καθε ενας μας αναζητα αναλογα τα ενδιαφεροντα του να βρει οσο το δυνατον γρηγοροτερα και με ακριβεια αυτο που θελει.
Η διαδικασια πολλες φορες μοιαζει σαν το διψασμενο που θελει να πιει νερο και ανοιγει τον πυροσβεστικο κρουνο για να πιει...
Ετσι για να συντομευσουμε τοσο το χρονο οσο και την ακριβεια των ζητουμενων που ψαχνουμε καλο ειναι να χρησημοποιουμε καποια ''τρικ''.
Στο youtube αν θελουμε να βρουμε μια λιστα αναπαραγωγης δεν εχουμε παρα να πληκρολογησουμε αυτο που ψαχνουμε και να βαλουμε, playlist

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	25-6-2016 11-05-30 μμ.jpg 
Προβολές: 0 
Μέγεθος: 106,2 KB 
ID: 7222

Αν ψαχνουμε καποια ταινια δεν εχουμε παρα στην αναζητηση να βαλουμε, movie

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	movie.jpg 
Προβολές: 0 
Μέγεθος: 57,6 KB 
ID: 7223

Αν θελουμε να βρουμε καποιο καναλι τοτε βαζουμε, channel Περιοριζουμε ετσι τα αποτελεσματα.
Ενω αν θελουμε να ψαξουμε για μεγαλα η μικρα βιντεο βαζουμε στο πεδιο αναζητησης αντιστοιχα, long ή short Tα μικρα βιντεο ειναι κατω των 4 λεπτων ενω τα μεγαλα ανω των 20 λεπτων.
Αν θελουμε τωρα να περιεχει η αναζητηση μας η να μην περιεχει μια συγκεκριμενη λεξη δεν εχουμε παρα να χρησημοποιησουμε το - + αντιστοιχα.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	YPUTUBE2.jpg 
Προβολές: 0 
Μέγεθος: 81,6 KB 
ID: 7224

Στην παραπανω φωτο εχουμε αποκλεισει οτι εχει σχεση με 4 (-4)
Φυσικα δενπρεπει να ξεχναμε και το κλασικο απο την αναζητηση και στο google '' ''. Βαζουμε εντος εισαγωγικων την λεξη που θελουμε και η μηχανη αναζητησης μας περιοριζει τα αποτελεσματα μονο σε αυτα που περιεχουν αυτουσια την λεξη και αποκλειουν τα παρεμφερει, μειωνεται ετσι ο ογκος αναζητησης.
Υπαρχει και ο συνδιασμος οπως πχ ROCKY BALBOA -4, short οπου αποκλειω καποια και ζηταω συγκεκριμενα αυτα που ειναι κατω των 4 λεπτων

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	youtube3.jpg 
Προβολές: 0 
Μέγεθος: 71,4 KB 
ID: 7225

Γενικα το κομμα, μπορει να βοηθησει να εξειδικευσουμε την αναζητηση μας και σε αλλες κατηγοριες οπως πχ 4κ η 3D.
Σιγουρα υπαρχουν κι αλλα ''τρυκ'' που θα μπορουσαν να συντομευσουν τον χρονο αλλα και να δωσουν περισσοτερη ακριβεια σε αυτο που ψαχνουμε, περιμενω λοιπον τις δικες σας προτασεις.