Μεταφρασμένο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ από μένα, και ενσωμάτωση απο τον δημιουργό Neoss75

Themechanger-WeatherService For iGO_Avic_a Themechanger-WeatherService For iGO_Avic_b
Themechanger-WeatherService For iGO_Avic_c Themechanger-WeatherService For iGO_Avic_d

Οδηγίες Εγκατάστασης
ΠΑΤΗΣΤΕ Εμφάνιση περιεχομένου
1) Κάνετε εγκατάσταση το WeatherService_iGO_1.06.5.apk.

2)Από τους φακέλους Scheme η Scheme_default παίρνετε τα Scheme και τα τοποθετείτε στον φάκελο content και μεσα στον φακελο Scheme και στους φακέλους ux & ux_pongo ένα απο τα ζιπ αρχεία scheme_sky_FHD η scheme_sky οποίο σας είναι καλύτερο για το δικό σας τηλέφωνο(κάντε δοκιμή).

3)Ανοίγετε το Weather NEXTGEN(Καιρος NEXTGEN Avic) και πάτε στης Ρυθμίσεις του προγράμματος και βρίσκετε την διαδρομή του φάκελου iGO_Avic και πατάτε OK.

4) Αν η διαδρομή του φακέλου που δώσατε είναι σωστή θα σας γράψει Pacth Foud(Η Διαδρομη βρεθηκε) τώρα είστε ένταξη διαφορετικά πρέπει να βρείτε την σωστή διαδρομή του φακέλου iGO_Avic.

5) Επίσης και αν θέλετε να ξεκινήσει αμέσως το iGO με το που ενημερωθεί ο καιρός στο Weather NEXTGEN(με το που σας βγάλει της ενδείξεις του καιρου) πατήστε το κουμπί Start Service(Εναρξη Υπηρεσιας), αλλά για να γίνει αυτό πρέπει ποιο μπροστα στης Ρυθμίσεις του Weather NEXTGEN να κάνετε κλικ στο (Cloce the program after start service-Κλειστε το προγραμμα μετα την εναρξη).

6) Κλείνετε το πρόγραμμα και το ξανοίγεται με ανοιγμένο το internet η τα δεδομένα του τηλεφώνου σας.
Αν όλα είναι σωστά με τα παραπάνω με το που βρίσκει την θερμοκρασία του καιρού το Weather Nextgen, πατήστε στο κουμπί Start Service και αμέσως θα ξεκινήσει το πρόγραμμα πλοήγησης iGO_Avic και στην αρχική οθόνη θα δείτε το εικονίδιο του καιρού.
Αν δεν σας το εμφανίζει πάτε Ρυθμίσεις/Γενικές Ρυθμίσεις/Καιρός/ και ενεργοποιήστε το κουμπί καιρός στο πιλοτήριο.
Πατώντας πάνω στο εικονίδιο του καιρού θα σας μεταφέρει σε μια άλλη οθόνη.
Ενεργοποιώντας το κουμπί Choice sky αλλάζει η όψη του χάρτη και παίρνει ένα από τα θέματα που υπάρχουν μέσα στον φάκελο Scheme ανάλογα με τον καιρό της τοποθεσίας σας..
.


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή


Να είστε καλά...
Thanks- Ευχαριστώ Neoss75