Ενα απλο και αξιοπιστο εργαλειο ανευρεσης και ενημερωσης των drivers του υπολογιστη σας !!!

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	drivermax.jpg 
Προβολές: 51 
Μέγεθος: 44,5 KB 
ID: 2772

Είναι ένα νέο εργαλείο που σας επιτρέπει να κατεβάσετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης για τον υπολογιστή σας . Οταν δεν υπάρχουν, ψάχνει για τις σπάνιους οδηγούς σε δίσκους ή στο διαδίκτυο ή στην εισαγωγή ενός CD εγκατάστασης . Απλά δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό , συνδεθείτε για να ξεκινήσει η λήψη των ενημερωμένων εκδόσεων που χρειάζεστε .

Μπορείτε επίσης να εξάγετε όλα τα τρέχοντα προγράμματα οδήγησης σας ( ή απλά αυτά που λειτουργούν ok ) σε ένα φάκελο ή ένα συμπιεσμένο αρχείο . Μετά την επανεγκατάσταση των Windows θα τα έχετε όλα σε ένα μέρος !

Οι περισσότερες από τις περιπτώσεις , όταν τα Windows τρέχουν πιο αργά προκαλούνται από εγκαταστάσεις με ελαττωματικό πρόγραμμα οδήγησης . τα Windows αποθηκεύουν όλες τις εκδόσεις των παλαιών οδηγών σε περίπτωση που θέλετε να πάτε πίσω? Μερικές φορές βρωμίζει επάνω παλαιότερες εκδόσεις με τις πιο πρόσφατες . το πρόγραμμα θα εξάγει μόνο τα προγράμματα οδήγησης που θα επιλέξετε , αντιγράφοντας τα απαραίτητα αρχεία σε ένα φάκελο ή ένα συμπιεσμένο αρχείο ZIP.
Μετά την επανεγκατάσταση των Windows όλοι οι οδηγοί θα επανέλθουν σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Είναι πλήρως συμβατό με όλα τα service pack και όλες τις εκδόσεις του με ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
Windows 7 - 8 32-bit and 64-bit, all editions and service packs
Windows Vista 32-bit and 64-bit, all editions and service packs
Windows XP 32-bit and 64-bit, all editions and service packs


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή