Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο το καθιστά εύκολο να βρείτε γρήγορα και να απομακρυνετε αχρηστα αρχεια απο τον υπολογιστή σας.
Σαρώνει τους δίσκους σας γρήγορα και στη συνέχεια,
εμφανίζει τα αρχεία ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια από αυτά θέλετε να αφαιρεθουν.Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Advanced_Disk_Cleaner.jpg 
Προβολές: 29 
Μέγεθος: 19,4 KB 
ID: 2020
Κάθε μέρα τα προγράμματα στον υπολογιστή σας δημιουργούν προσωρινά αρχεία και σκουπίδια και τα αφήνουν πίσω στον σκληρό σας δίσκο . Τα αρχεία αυτά αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου , καταλαμβάνοντας πολύτιμο χώρο στο σκληρό δίσκο με αποτέλεσμα να επιβραδύνουν το σύστημά σας κάτω .

Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο το καθιστά εύκολο να βρείτε γρήγορα και να καθαρίσετε όλα τα αρχεία - σκουπίδια του υπολογιστή σας . Σαρώνει δίσκους γρήγορα και , στη συνέχεια, εμφανίζει τα αρχεία σκουπίδια ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια από αυτά θέλετε να διαγραφούν . Το πρόγραμμα εντοπίζει με ακρίβεια και προσδιορίζει μόνο τα αρχεία σκουπίδια .

Το κύριο παράθυρο του προγράμματος έχει σχεδιαστεί για μια λογική , αποτελεσματική και ευχάριστη λειτουργία, κάνοντας το να είναι μια καλή επιλογή για τη διατήρηση του υπολογιστή σας καθαρό .

Στις επιλογές διαλόγου , μπορείτε να προσθέσετε ή να τροποποιήσετε τους φακέλους και τους τύπους αρχείων για τον καθαρισμό , καθώς και αυτά που θέλετε να εξαιρούνται από την αναζήτηση . Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές μεθόδους για τη διαγραφή αρχείων , τα οποία περιλαμβάνουν τη διαγραφή στον κάδο ανακύκλωσης , ή να κινούνται σε έναν ειδικό φάκελο ή απλή διαγραφή .

Μετά τη χρήση αυτού του προγράμματος θα έχετε περισσότερο χώρο του δίσκου στη διάθεσή σας ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε περισσότερα προγράμματα ,και να αποθηκεύσετε περισσότερα αρχεία μουσικής MP3 , κλπ.

ΔΕΝ περιέχει spyware ή adware .Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή