Πρόκειται για ένα web-based λογισμικό αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) που σας επιτρέπει να μετατρέψετε σαρωμένα έγγραφα PDF (συμπεριλαμβανομένων των πολυσέλιδων αρχείων), φαξ, φωτογραφίες ή εικόνες που έχετε τραβήξει με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, σε επεξεργάσιμα και αναζητήσιμα ηλεκτρονικά έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων των Adobe PDF, Microsoft Word , Microsoft Excel, RTF, HTML και Txt.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	online_ocr.jpg 
Προβολές: 42 
Μέγεθος: 27,6 KB 
ID: 4921


Εάν έχετε ένα σαρωμένο έγγραφο και θέλετε να αποφύγετε να το πληκτρολογείτε ξανά, με αυτή την υπηρεσία μπορείτε να το κάνετε.

Δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή (σας περιορίζει όμως σε 15 αρχεία ανά ώρα), ενώ η εγγραφή θα σας δώσει πρόσβαση σε πρόσθετες υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες στους χρήστες-επισκέπτες, όπως αναγνώριση μεγάλων εικόνων, αρχείων ZIP και πολυσέλιδων PDF, επιλογή γλώσσας αναγνώρισης, μετατροπή σε επεξεργάσιμες μορφές και άλλες ρυθμίσεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την γλώσσα εξόδου πχ GREEK, να επιλέξετε το αρχείο (αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ένα κωδικό captcha), πατάτε convert και αυτό είναι.
Πατώντας πάνω στο παραγόμενο έγγραφο, θα ανοίξει η θα κατέβει στον υπολογιστή σας, ανάλογα τι επιθυμείτε. Πάνω απ' όλα, θα μπορείτε να το επεξεργαστείτε.
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή