Είναι ο κορυφαίος μετατροπέας αρχείων ήχου για το GNOME desktop. Διαβάζει οτιδήποτε ο GStreamer μπορεί να διαβάσει (Ogg Vorbis, AAC, MP3, FLAC, WAV, AVI, MPEG, MOV, M4A, AC3, DTS, ALAC, MPC, Shorten, APE, SID, MOD, XM, S3M, κλπ. .. ), και γράφει σε Opus, Ogg Vorbis, FLAC, WAV, AAC και MP3 αρχεία, ή χρησιμοποιεί οποιοδήποτε προφίλ ήχου του GNOME.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	SoundConvertelogo.jpg 
Προβολές: 35 
Μέγεθος: 15,8 KB 
ID: 4394Καθαρό και εύκολο περιβάλλον συμβατό με GNOME HIG (σχεδίαση υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένων και συνεκτικών εφαρμογών για την πλατφόρμα GNOME). Αφήστε να κάνει τη δουλειά και ξεχάστε τα πάντα.

Γρήγορη, πολυνηματική, μετατροπή. Επεξεργάζεται τεράστιο αριθμό αρχείων σε χρόνο ρεκόρ.

Ισχυρή, αυτοματοποιημένη μετονομασία. Αλλάξτε τα ονόματα των αρχείων και δημιουργήστε φακέλους, σύμφωνα με τις ετικέτες. Γιατί να κάνετε βαρετές ενέργειες, όταν μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί;

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	soundconverter_screenshot.jpg 
Προβολές: 35 
Μέγεθος: 87,3 KB 
ID: 4395

Στοχεύει να είναι απλό στη χρήση, και πολύ γρήγορο. Χάρη στον πολυνηματικό σχεδιασμό του, θα χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους από τους υπάρχοντες πυρήνες για να επιταχύνει τη διαδικασία μετατροπής. Μπορεί επίσης να εξάγει τον ήχο από βίντεο.


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή