Η HP είναι έτοιμη να ξεκινήσει ενα Android laptop, αυτή τη φορά με 14-ιντσών οθόνη.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	slatebook14-100263539-large.jpg 
Προβολές: 17 
Μέγεθος: 52,7 KB 
ID: 4176

Ένα βίντεο του Android - powered Slatebook 14 έχει εμφανιστεί στην ιστοσελίδα της HP και επισημάνθηκε από Notebook Italia, αλλά η HP δεν έχει ανακοινώσει άλλα στοιχεία, όπως η τιμολόγηση ή ημερομηνία κυκλοφορίας.Μετα απο λιγες μερες αποσυρθηκε το επιμαχο βιντεο.
Το βίντεο δείχνει ένα laptop 14 ιντσών με ένα δήθεν " ελαφρύ και λεπτό " μαύρο και κίτρινο σχεδιασμό. Ένα quad - core επεξεργαστή Nvidia στο εσωτερικό, ενώ οι πλευρές του φορητού υπολογιστή έχει τρεις πλήρους μεγέθους θύρες USB, μια υποδοχή κάρτας MicroSD και έξοδο HDMI, " Beats Audio Ηχεία . "
Δεν υπάρχουν άλλες επίσημες λεπτομέρειες είναι, αλλά η Notebook Italia ισχυρίζεται ότι το Slatebook 14 διαθέτει οθόνη αφής 1080p, και μπορεί να έχει 2 GB RAM και 16 GB αποθήκευσης.
Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της HP σε Android laptop. Πέρυσι, η εταιρεία κυκλοφόρησε το x2 SlateBook, ένα 10-ιντσών tablet με πληκτρολόγιο και trackpad αποβάθρα συμπεριλαμβάνεται. Αλλά αυτή η προσπάθεια έχει πολλά θέματα , συμπεριλαμβανομένων στενότητα στα πλήκτρα, προβληματικό λογισμικό και εκπληκτικά αδύναμη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ας ελπίσουμε ότι η Slatebook 14 μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις αδυναμίες.

Ακόμα, οι χρήστες μπορούν να βρουν ότι το Android δεν έχει ακόμη γίνει αρκετά ικανο λειτουργικό σύστημα για χρήση φορητού υπολογιστή. Το Multitasking είναι μια αγγαρεία σε σύγκριση με τα Windows ή Mac OS X , χωρίς ενσωματωμένο τρόπο για να δείτε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα, και καμία γραμμή εργασιών για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών.Το Android στερείται επίσης τα μενού περιβάλλοντος κάντε δεξί κλικ που θα περιμένατε από ένα λειτουργικό σύστημα desktop, και ο χειρισμός των συντομεύσεων πληκτρολογίου ( όπως Ctrl - Z για αναίρεση ) μπορεί να είναι ασυνεπής από μία εφαρμογή στην άλλη .

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	hp_slatebook_14_2.jpg 
Προβολές: 18 
Μέγεθος: 37,1 KB 
ID: 4177

Το Android εξακολουθεί να παρέχει ένα επίπεδο απλότητας που δεν παίρνετε από αλλα λειτουργικά συστήματα desktop. Εάν η τιμή είναι σωστή , ίσως υπάρχει μια μικρή θέση των χρηστών που Slatebook 14 της HP μπορεί να ικανοποιήσει.


nfo:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή