Δεν είναι όλα τα smartphones ιδια, αλλά το OnePlus One (δεν πρέπει να συγχέεται με την άλλη One, το HTC One) είναι ισοδύναμο με μερικά από τα πιο ακριβά smartphones στον κόσμο, αν και με μια τιμή που το θέτει πολύ πιο εφικτός από ό, τι τα περισσότερα από αυτα. Η OnePlus One ξεκινά από $ 299 για ένα λευκό 16GB, και θα προσφέρει επίσης μια παραλλαγή με 64GB σε μαύρο χρώμα για 349 δολάρια, αναμενεται να βγει στην αγορα στα μέσα Μαΐου. Είναι ένα Nexus-δολοφόνος, με πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε πιο προσιτές τιμές, τρέχει CyanogenMod για μια ιδιαίτερα προσαρμόσιμη εμπειρία του χρήστη.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	03.jpg 
Προβολές: 6 
Μέγεθος: 53,0 KB 
ID: 4118

Διαθέτει Snapdragon 2.5GHz 801 quad-core επεξεργαστή, όπως αυτή που τροφοδοτεί το Samsung Galaxy S5, 3GB μνήμης RAM, 5.5-ιντσών οθόνη 1080p IPS προστατεύεται από Gorilla Glass 3, πίσω κάμερα 13MP που παρέχονται από τη Sony ικανό καταγραφής 4K βίντεο και μια 5MP στο μπροστινό μέρος. Διαθέτει μπαταρία 3100mAh, προσφέρει dual-band 802.11ac Wi-Fi και Bluetooth 4.0, καθώς και ένα ευρύ φάσμα GSM, WCDMA και band υποστήριξη LTE.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	0520C78FA333C6C16358C09E6D3D8DCE.jpg 
Προβολές: 42 
Μέγεθος: 26,5 KB 
ID: 4119

Το τηλέφωνο δεν είναι χωρίς τα μειονεκτήματά του - η μπαταρία δεν είναι αφαιρούμενη και δεν υπάρχει υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση αποθήκευσης, αλλά η χρήση του CyanogenMod ως λειτουργικό σύστημα του είναι ενδιαφέρουσα από μόνη της. OnePlus ιδρύθηκε από τον πρώην Oppo VP Pete Lau.


Η ημερομηνία μέσα μπορεί να ξεκινήσει είναι για την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ είναι δύσκολο να σπάσει τον ασφυκτικό κλοιό από τις κορυφαίες OEMs στην αγορά των smartphone, αυτό το νεοεμφανιζόμενο παρουσιάζει σίγουρα μια συγκλονιστική υπόθεση - θα πρέπει να δούμε αν αυτό είναι αρκετό για να ξεσηκώσει τους καταναλωτές.


nfo:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή