Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σας απαλλάσσει από το να θυμάστε όλους τους κωδικούς πρόσβασης που έχετε στους λογαριασμούς σας στο Ίντερνετ (Forums-Facebook-Twitter-Credit Cards).


Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Clipboard14.jpg 
Προβολές: 48 
Μέγεθος: 88,0 KB 
ID: 3988

Με αυτό το πρόγραμμα δεν θα χρειάζεστε να μπαίνετε στον λογαριασμό e-mail που έχετε σε περίπτωση που ξεχάσατε κάποιον κωδικό και θέλετε να τον δείτε, ούτε και να κρατάτε "τεφτέρι" για να τους σημειώνετε.
Τους οργανώνει για εσάς και μπορείτε να τους έχετε πάντα μαζί σας σαν ψηφιακή ατζέντα στο Smartphone.
Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 στα δεδομένα που εισάγετε που ακόμα και αν προσπαθήσει κάποιος να μπει στους λογαριασμούς σας, γιατί για παράδειγμα χάσατε το Smartphone σας και το έχει βρει κάποιος άλλος, δεν θα μπορέσει γιατί θα έχετε δημιουργήσει κατά την εγγραφή σας ένα Master Password.

Επίσης έχει και λειτουργία Password Generator που με ένα κλικ δημιουργεί κωδικούς ασφαλείας για εσάς.
Είναι τόσο ισχυροί που πολύ δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να τους σπάσει.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Clipboard15.jpg 
Προβολές: 49 
Μέγεθος: 58,1 KB 
ID: 3991

Σε κάθε νέα εγγραφή που κάνετε σε κάποιο Site αποθηκεύει αυτόματα τον κωδικό σε περίπτωση που το έχετε ρυθμίσει έτσι και με αυτόν τον τρόπο μπαίνει αυτόματα (Login) στις Ιστοσελίδες σας.
Σε περίπτωση που ξεχάσετε μία ιστοσελίδα ανοικτή χωρίς να κάνετε κάποια ενέργεια για αρκετή ώρα, κλειδώνει μόνο του την ιστοσελίδα αυτή.

Μπορείτε άφοβα να εισάγετε κωδικούς πιστωτικών καρτών για τις αγορές σας από το Διαδίκτυο με ασφάλεια!!
Ακόμα μπορείτε αν είστε κάπου και δεν έχετε πρόσβαση σε μία ιστοσελίδα, να στείλετε τον Κωδικό Ασφαλείας σας και το Όνομα Χρήστη με μήνυμα σε κάποιον φίλο σας, το οποίο είναι κρυπτογραφημένο και αυτοκαταστρέφεται μετά την ανάγνωση του!!!
Μπορείτε να το προσθέσετε ως πρόσθετο (Extension) στον Browser σας (Internet Explorer-Firefox-Chrome).

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και υπάρχει και η Premium με κόστος $29,99 τον χρόνο που σας επιτρέπει τον συγχρονισμό με όλες τις άλλες συσκευές που έχετε όπως Smartphone-Tablet-Laptop.Windows
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή


IOS
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή


Android Google Play
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή