Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δωρεάν Browser Kaspersky Safe για Windows Phone app, για τη διασφάλιση της πλοήγησης σε smartphones που "τρέχουν" το mobile OS της Microsoft .

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κατέβασμα από το Windows Phone Store.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	kaspersky_logo.png 
Προβολές: 58 
Μέγεθος: 5,1 KB 
ID: 3628

Η νέα λύση προσφέρει προστασία ενάντια στο phishing , μια ευρέως διαδεδομένη απειλή που επηρεάζει υπολογιστές και φορητές συσκευές.

Το Kaspersky Safe Browser για Windows μπλοκάρει τους συνδέσμους προς ιστοσελίδες με περιεχόμενο που μπορεί να είναι επιβλαβές . Η εφαρμογή λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με κακόβουλες ιστοσελίδες σε πραγματικό χρόνο από τη βάση δεδομένων anti-phishing του Kaspersky Security Network. Επιπλέον, μπορεί να εμποδίσει ακόμη και εκείνες τις ιστοσελίδες phishing που έχουν εμφανιστεί πρόσφατα στο διαδίκτυο .

Εκτός από την παραπάνω λειτουργία, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα φιλτραρίσματος των δικτυακών πόρων, ανάλογα με το περιεχόμενό τους . Έτσι, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις κατηγορίες των ιστοτόπων που θα πρέπει να αποκλειστούν, όπως πορνογραφικές ιστοσελίδες, σελίδες που περιέχουν αισχρές λέξεις ή σκηνές βίας, ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών , ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης κλπ.

Η λειτουργία αυτή βοηθά επίσης τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά τους ασφαλή από επιβλαβές περιεχόμενο.

nfo:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή