Υπολογιστη σε μεγεθος sd κατασκευασε η Intel

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	edison-in-hand_1.jpg 
Προβολές: 217 
Μέγεθος: 4,1 KB 
ID: 2997

Ανακαλύψτε τον Intel ® Edison, ενα μικρο εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικο υπολογιστη σε μέγεθος SD κάρτας, που είναι αρκετά μικρό για τοποθετηθει οπουδηποτε.
Εχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή και να μπορει να τοποθετηθει, όχι μόνο σε υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες αλλά ακομα και σε καρέκλες, καφετιέρες, ακόμη και φλιτζάνια καφέ. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες για τους επιχειρηματίες και εφευρέτες όλων των ειδών.
Ο μικροσκοπικος Intel Edison διαθέτει 400MHz 22nm χαμηλής ισχύος επεξεργαστή Intel ® Quark με δύο πυρήνες, ενσωματωμένο Wi - Fi και Bluetooth, και πολλά άλλα.
Ο μοναδικός συνδυασμός του μικρού μεγέθους, ισχύος και πλούσιες δυνατότητες κάνει το Intel Edison ένα παιχνίδι changer, μειώνοντας τα εμπόδια εισόδου για χιλιάδες οραματιστές.
Υπαρχουν πολλαπλές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστησετε ακριβώς όπως κάνουμε με τα τηλέφωνα και tablets.

Ας δούμε ένα πολύ καλό παράδειγμα του Intel Edison σε δράση.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	edison-mimo-onesie-3x2.png.rendition.cq5dam.webintel.200.132.png 
Προβολές: 38 
Μέγεθος: 15,4 KB 
ID: 2998

Τοποθετήθηκε σε ενα φορμακι μωρου με αισθητήρες που συνθεδηκε με τον μικρουπολογιστη με σκοπο να παρακολουθούν τη θερμοκρασία του μωρού, την αναπνοή και την κίνηση. Στη συνέχεια, ρυθμίστηκε ο Intel Edison για την ενεργοποίηση άλλων συνδεδεμένες συσκευων, όπως αυτής του βραστηρα ετσι ωστε να ζεστενει αυτόματα το μπιμπερό ή αυτό το φλιτζάνι καφέ.


nfo:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή