Έφτασε και επίσημα , και για πολλούς οπαδούς το Android που περιμεναν.

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	android kitkat droid-578-80.jpg 
Προβολές: 87 
Μέγεθος: 27,4 KB 
ID: 2576


Υπάρχουν μια σειρά από ευπρόσδεκτες αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά.
Τώρα σας επιτρέπει να εκτελέσετε πολλές εργασίες με μόνο τη φωνή σας. Μοιάζει πολύ με το Touchless Ελέγχου της Motorola, μπορείτε να πείτε "OK Google" - δεν χρειάζεται να αγγίξετε την οθόνη - για να εκτελέσετε αναζητήσεις, να στείλετε μηνύματα και πολλά άλλα.

Για ενα πράγμα η Google είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για τον μοντέρνο σχεδιασμό του. Πράγματι, τα apps για τηλέφωνο, μουσική και ταινίες , για παράδειγμα, φαίνονται πολύ πιο όμορφα από ό, τι πριν. Αλλά δεν είναι μονο το πως φαίνεται και το οτι το multitasking φέρεται να είναι πολύ πιο γρήγορο.

Για τους χρήστες του Android που ειχαν μεινει εξω απο τα Emoji games - iOS χρήστες είχαν μια πληθώρα επιλογών emoji games
Το 4.4 KitKat προσθέτει μια σειρά από διασκεδαστικές αυτές για τα παιδιά και τους ενήλικες που δεν έχουν αρκετά αναπτυχθεί από τη φάση τους.

Χαρακτηριστικά
Η πλήρης λίστα είναι μακρά και κουραστική, αλλά υπάρχουν ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να ξέρετε για την
ανανεωμένη phone app της Google, δίνει προτεραιότητα τώρα σε επαφές με βάση τα άτομα που καλείτε πιο πολύ, ενώ, επίσης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναζητήσετε τις κοντινές θέσεις, τις επιχειρήσεις και τις επαφές.

Caller ID έχει δοθεί κάποια εξυπνάδα: να μπορείτε να πάρετε μια κλήση από έναν άγνωστο αριθμό - το οποίο δεν είναι στις επαφές σας - θα προσπαθήσει να ταιριάζει με τον αριθμό αυτό σε μια επιχείρηση η οποία είναι εισηγμένη στο Google Maps.

Στη συνέχεια, υπάρχει υποστήριξη Chromecast. σας επιτρέπει να κάνετε streaming σε απευθείας σύνδεση μουσική και βίντεο στην τηλεόρασή σας.

Android μηνύματα KitKat
Και όπως έχουμε αναφερθεί στις φήμες που προηγήθηκαν της ανακοίνωσης του Android 4.4, το app Hangouts χειρίζεται πλέον το SMS και MMS, μαζί με τις κλήσεις βίντεο. Το νέο app Hangouts σας επιτρέπει επίσης να μοιραστείτε την τοποθεσία σας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που φημολογείται ότι έχει γίνει πλέον πραγματικότητα είναι η εκτύπωση από το τηλέφωνο ή το tablet σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε την printesr συνδέεται με το Google Cloud Print, σε εκτυπωτές HP ePrint, και σε άλλους εκτυπωτές που έχουν εφαρμογές στο κατάστημα Google Play.
Υπάρχουν επίσης και άλλα add-ons, όπως ένα IR blaster, χαμηλής ισχύος αναπαραγωγή ήχου για μέχρι 60 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, ενσωματωμένο βηματόμετρο, NFC δυνατότητες και βελτιωμένη πληροφόρηση οθόνη αφής και ευαισθησία.

Ημερομηνία κυκλοφορίας KitKat
Για όσους από εσάς αναρωτιούνται αν το Nexus σας 7, Nexus 4 ή Google Play έκδοση του Galaxy S4 και HTC One πρόκειται να πάρει το Android 4.4, να είστε υπομονετικοί.
Η Google λέει ότι οι εν λόγω συσκευές θα πάρει όλα KitKat εντός των προσεχών εβδομάδων. Ωστόσο, το Nexus 5 θα κυκλοφορήσει με τη νέα πλατφόρμα έχει ήδη εγκατασταθεί, όπως έχουμε όλοι περιμέναμε.


nfo:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή