Μερικά φθηνά Intel-based laptops και tablets θα έρθουν με το λειτουργικό σύστημα της Google, και άλλα με της Microsoft, σύμφωνα με τις πηγές και αναλυτές.
CEO της Intel Paul Otellini νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δήλωσε συσκευές αφής θα μπορούσαν να κάνουν το ντεμπούτο του σε τιμές τόσο χαμηλά όσο $ 200, ανέφερε. Αλλά οι φθηνότερες συσκευές θα βασίζονται σε ένα λειτουργικό σύστημα μη Windows, σύμφωνα με πηγές .

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	intell2.jpg 
Προβολές: 16 
Μέγεθος: 42,7 KB 
ID: 1796

"Υπάρχουν σχεδιασμοι για το Android tablets με τιμη 200$ είπε μια πηγή εξοικειωμένοι με τα σχέδια της Intel .

Μια έκθεση της Digitimes την Παρασκευή ειπε ότι η Intel προωθεί "Android μετατρέψιμων notebooks" και ότι η Lenovo, η Hewlett-Packard, Toshiba, Acer και Asus θα ξεκινήσει τα προϊόντα τους επόμενους μήνες.
Η Microsoft δήλωσε την Πέμπτη ότι οι μελλοντικές μικρές συσκευές θα είναι σε ανταγωνιστικές τιμές.
"Είμαστε ... σε στενή συνεργασία με [κατασκευαστές PC] για μικρές συσκευές αφής που θα τροφοδοτειται από τα Windows. Αυτές οι συσκευές θα έχουν ανταγωνιστικές τιμες, εν μέρει ενεργοποιημένη από τις τελευταίες προσφορές OEM μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτές τις μικρότερες συσκευές, και θα είναι διαθέσιμο μέσα στους επόμενους μήνες », επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Microsoft, Peter Klein δήλωσε .
Σημείωση: Windows 8 φορητοί υπολογιστές υπάρχουν των $ 300, αλλά νέα Windows 8 φορητοί υπολογιστές αφής και ταμπλέτες μέσο όρο σήμερα ειναι πάνω από 500 $ .


nfo:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή