Διαγραφές App έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ τον Φεβρουάριο, με 60.000 apps ο μεγαλύτερος γύρος των διαγραφών app μέχρι σήμερα. Η είδηση ​​αυτής της μαζικής μετακίνησης app έρχεται ακριβώς μπροστά από τη φημολογούμενη έναρξη ενός ανανεωμένη έκδοση του Google Play (έκδοση 4.0), η οποία αναμένεται να φτάσει στο εγγύς μέλλον

Κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	google-play-logo.jpg 
Προβολές: 235 
Μέγεθος: 13,0 KB 
ID: 1715

Ενας καλός αριθμός των διαγραμμένων apps ήταν εκείνοι στην κατηγορία MP3/ringtone, η οποία περιλαμβάνει συχνά λιγότερο-από-αξιόπιστες εκδότες, για να το θέσω ευγενικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κινητά συνεχίζουν να αυξάνονται σε μέγεθος, ο απόλυτος αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών ειναι μικρότερης σημασίας. Τον Φεβρουάριο, το App Store της Apple είχε πάνω από 800.000 εφαρμογές για iOS συσκευές, ενώ το Android ήταν 700.000 apps από τον περασμένο Οκτώβριο. Εν τω μεταξύ, κάποιες πιο πρόσφατες εκτιμήσεις τοποθετούν τον αριθμό αυτό έως και 800.000 σήμερα, ή όσο πιο χαμηλά 676.000 +, ανάλογα με την πηγή των δεδομένων σας. Η Google σήμερα επιβεβαιώνει και πάλι ότι η επίσημη καταμέτρηση του εξακολουθεί να είναι 700.000.
Για τους τελικούς χρήστες, η διαφορά μεταξύ 600.000 και 800.000 apps δεν εχει και ιδιατερη σημασια . Σήμερα οι χρήστες Android μπορούν να είναι περισσότεροι ανησυχούν για την ποιότητα των εφαρμογών που είναι για λήψη, όχι για την ποσοτητα. Και η ποιότητα είναι μια μέτρηση που αυτοματοποιημένα συστήματα της Google μπορούν τώρα να μετρησουν σε κλίμακα.
Η αληθεια ειναι οτι πολλες απο τις εφαρμογες δεν αξιζαν ουτε για μια δοκιμαστικη χρηση και δεν θα στερηθει το κοινο σε τιποτα απεναντιας αυτο το συμμαζεμμα πιστευω θα ωφελησει το κοινο

nfo:
Κρυφό περιεχόμενο! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή