Term of Use - Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας(Φόρουμ) μας.
Η συμμετοχή σας στο ELGReko.GR σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης.

Το ELGReko.GR δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες και στα Μέλη του υποστήριξη, προβολή δωρεάν προγραμμάτων, βοήθεια και ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τους υπολογιστές, τα GPS(συστήματα πλοήγησης) και όχι μόνο, όσο και στιγμές χαλάρωσης με βιντεάκια, συζητήσεις, ειδήσεις διάφορα παράξενα που συμβαίνουν στον κόσμο και φυσικά στο ίντερνετ. Το ELGReko.GR σε καμία περίπτωση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Τυχόν διαφημίσεις που υπάρχουν είναι δωρεάν και προς όφελος των φιλικών Ιστοσελίδων.

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ELGReko.GR. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής προς το πρωτότυπο άρθρο.

Σύνδεσμοι προς άλλες σελίδες
Το ELGReko.GR πιθανώς να περιλαμβάνει συνδέσμους(links) προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν είναι σε θέση να ελέγχει και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Όροι συμμετοχής και σχολιασμού
Το ELGReko.GR δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για τη κάθε δημοσίευση είναι μόνο το μέλος που φαίνεται ως εκκινητής του άρθρου. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, SPAM, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.
Οι διαχειριστές του ELGReko.GR διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιαδήποτε δημοσίευση παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα.


Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του ELGReko.GR
Το ELGReko.GR διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / μέλη των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

Το ELGReko.GR σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις. Οι επισκέπτες/μέλη των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον λογαριασμό τους (όνομα χρήστη), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του ELGReko.GR.

Το ELGReko.GR και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιεσδήποτε παρεξήγησεις ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των μελών/επισκεπτών.

Το ELGReko.GR και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών & για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών. Συνεπώς, οι επισκέπτες/μέλη του ELGReko.GR, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές εφόσον γίνουν χρήση.

Το ELGReko.GR και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων Ιστότοπων για τα οποίο δεν μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους Χρήσης καθώς και αν θεωρείτε ότι κάποιος χρήστης της ιστοσελίδας μας με το υλικό που μοιράζεται με άλλους θίγει εσάς ή τα συμφέροντα σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και αυτό θα αφαιρεθεί.


ΕλGRεκοGR - Ελληνικό Φόρουμ