Έχετε σίγουρα ακούσει τους διάφορους τρόπους που σκαρφίζονται για να υποκλέπτουν του κωδικούς μέσω κάποιας φόρμας, η οποία αποστέλλεται μέσω
λογαριασμού email. Γι αυτό μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ και στην ψεύτικη φόρμα που κυκλοφορεί τώρα τελευταία και έχει να κάνει με τον λογαριασμό paypal.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	paypal.png 
Εμφανίσεις: 1 
Μέγεθος: 77,6 KB 
ID: 7480

Σας παραθέτω τα ντοκουμέντα και από το δικό μου email, εστάλησαν σε λογαριασμό όπου δεν έχω κάποια εγγραφή, φανταστείτε τώρα να σας το στείλουν
σε email σας που όντως εμπλέκεται με λογαριασμό paypal. Δώστε προσοχή στις εικόνες και στα λίγα και βασικά σχόλια που κάνω παρακάτω...

Αυτό θα δείτε στο email σας, ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι η πρώτη ψεύτικη φόρμα όπου θα ακολουθήσει και η επόμενη πατώντας σε επιμέρους σημεία.
Πιθανός τίτλος: ****SPAM**** Important !

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	paypal1.jpg 
Εμφανίσεις: 1 
Μέγεθος: 65,1 KB 
ID: 7481

Τα παρακάτω τα διαβάζετε και μέσα στην εικόνα.
Dear PayPal client,
We have noticed that you have not confirmed your PayPal account yet. This simple procedure takes no more than a few minutes.
Why should I confirm my PayPal account ?
Safety is our highest priority. By confirming your PayPal account, you can help us protect you by ensuring that this account belongs to you.
Τι εννοεί ο ποιητής:
Αγαπητέ πελάτη PayPal,
Έχουμε παρατηρήσει ότι δεν έχετε επιβεβαιώσει τον PayPal λογαριασμό σας. Αυτή η απλή διαδικασία δεν παίρνει περισσότερο από μερικά λεπτά.
Γιατί πρέπει να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό της PayPal μου;
Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα μας. Με την επιβεβαίωση λογαριασμού της PayPal σας, μπορείτε να μας βοηθήσετε στην προστασία σας με τη διασφάλιση ότι ο λογαριασμός ανήκει σε εσάς.
*****************************************************************************************

Δείτε όταν πλησιάζεται το ποντίκι επάνω στα διάφορα κουμπάκια, θα δείτε τον περίεργο σύνδεσμο που δεν έχει καμία σχέση με κάποιο σωστό δομημένο σύνδεσμο.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	paypal2.jpg 
Εμφανίσεις: 0 
Μέγεθος: 10,3 KB 
ID: 7482

Ωραία, τώρα που είμαι ψυλλιασμένος πάτησα το κουμπάκι και μου ανοίγει τελικά μια σελίδα, αυτή που βλέπετε παρακάτω.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	paypal3.jpg 
Εμφανίσεις: 0 
Μέγεθος: 51,6 KB 
ID: 7483

Ποια είναι η διαφορά από μία πραγματική σελίδα;
Στην πραγματική σελίδα, όπου και να πατήσετε (στα κουμπάκια) υπάρχει και ένας σύνδεσμος όπου και θα ανακατευθυνθείτε σε άλλη τοπική σύνδεση στο Σαιτ,
ενώ σε αυτή την ψεύτικη που έχει και μοναδικό σκοπό να σας κλέψει τους κωδικούς σας, το μόνο σημείο που επιτρέπει εισαγωγή και είναι ενεργό είναι το σημείο 1 (βλέπε στην πάνω Φώτο)
το σημείο εισαγωγής κωδικών, όπου αλλού και να πατήσετε όπως στο σημείο 2 (βλέπε στην πάνω Φώτο) δεν είναι ενεργά. Α Π Α Τ Η μεγάλη, προσέξτε όσοι έχετε λογαριασμό paypal.


Υ.Γ. Εύχομαι με την ανάρτηση μου να βοηθηθεί έστω και ένας.