Μετά το μικρότερο αδερφάκι του Galaxy S3 το οποίο πήρε το όνομα Galaxy S3 mini λόγω του μικρότερου μεγέθους του, η εταιρία αποκάλυψε ένα νέο smartphone με την ονομασία Samsung Galaxy Grand,
το οποίο όπως καταλαβαίνουμε είναι "μεγάλο"(Grand). Πρόκειται για μια συσκευή που μπαίνει ανάμεσα (από άποψη μεγέθους) στο Note 2 και στο S3 αφού σχεδιαστικά και εξωτερικά είναι παρόμοιο (αν όχι ίδιο) με τις δύο συσκευές.


Η οθόνη του είναι στις 5 ίντσες, ωστόσο υπολείπεται έναντι του S3 και του Note 2, αφού μπορεί να εντυπωσιάζει αρχικά με τις διάστασεις της, ωστόσο η ανάλυση της περιορίζεται στα 480 x 800 pixels με τεχνολογία TFT LCD (όχι Super Amoled).

Ο επεξεργαστής του είναι διπύρηνος στα 1.2Ghz, η RAM στο 1GB, η κάμερα στα 8MP ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία στα 2MP. Η εσωτερική του χωρητικότητα ανέρχεται στα 8GB (και επεκτείνεται μέσω microSD) και έχει μπαταρία 2100 mAh. Τέλος τρέχει Android 4.1.2 Jelly Bean. To Samsung Galaxy Grand θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη (GT-I9082) θα είναι dual-sim, δηλαδή θα παίρνει ταυτόχρονα δύο διαφορετικές sim και η δεύτερη έκδοση (GT-I9080) θα είναι μονής sim.

Όσο για την τιμή και την διαθεσιμότητα του, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό ακόμα.

nfo:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή