Κυκλοφορεί το phablet της LG Optimus Vu: με οθόνη 5 ιντσών

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	LG Optimus Vu.jpg 
Εμφανίσεις: 2 
Μέγεθος: 8,6 KB 
ID: 5165

Το Optimus Vu: κυκλοφορεί από σήμερα και στην ελληνική αγορά. Με οθόνη 5 ιντσών και με αναλογία 4:3 και ανάλυση 768 x 1024 pixel, το Optimus Vu: κάνει τη διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών tablets και των smartphones.

Από την πρώτη του εμφάνιση στην Κορέα το Μάρτιο, το Optimus Vu: πούλησε πάνω από 500.000 συσκευές, αναδεικνύοντας την αποδοχή του και την επιτυχία του. Η αποδοχή που έλαβε η συσκευή στην Κορέα προέτρεψε την LG να παρουσιάσει το Optimus Vu: στην Ιαπωνία, όπου έχει λάβει θετικά σχόλια από τους Ιάπωνες καταναλωτές.

Το Optimus Vu: είναι εφοδιασμένο με το γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3, που προσφέρει μια εκπληκτική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και απαιτήσεων για ισχύ.

Σε συνδυασμό με την IPS οθόνη υψηλής ανάλυσης 5 ιντσών και με αναλογία 4:3, το Optimus Vu: θα κυκλοφορήσει με μια αναβαθμισμένη έκδοση των QuickMemo και Notebook, δύο λειτουργιών που μπορούν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο χάρη στη μεγάλη οθόνη του.

"Η διαφορετική του σύνθεση κάνει το Optimus Vu: μοναδικό ακόμα και για τη κατηγορία των smartphones 5 ιντσών, τα οποία αναμένουμε να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία, όταν γίνουν ευρέως πιο διαθέσιμα", δήλωσε ο κος Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications (MC) & ISP Director της LG για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το LG Optimus Vu: τώρα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον καλύτερο συνδυασμό smartphone και tablet που ενσωματώνει καινοτόμες λειτουργίες και εντυπωσιακή εμφάνιση για μια νέα καινοτόμα smart εμπειρία.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα 599 ευρώ.

Χαρακτηριστικά
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Δίκτυο: 3G
Οθόνη: 5,0 ιντσών, αναλογία 4:3 XGA IPS με 768 x 1024 pixels
Μνήμη: 32GB
Κάμερα: 8.0MP (οπίσθια) / 1.3MP (μπροστινή)
Μέγεθος: 139.6 x 90.4 x 8.5 (χιλ.)
Βάρος: 168 γρ.

nfo:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή